“El PSC és l’únic partit que aposta per la concòrdia”

Eleccions autonòmiques del 21 D

Els socialistes van demanar el vot pel seu candidat en una carpa muntada a l'exterior del Mercat Cobert

Els regidors del PSC a l’Ajuntament de Roses van demanar el vot, ahir diumenge, pel candidat socialista Miquel Iceta

Eleccions autonòmiques del 21 D
Els socialistes van demanar el vot pel seu candidat en una carpa muntada a l’exterior del Mercat Cobert

I en la recta final de cares a les eleccions al Parlament del proper 21 de desembre per escollir president de la Generalitat, el PSC de Roses també va ser-hi present a l’exterior del Mercat Cobert amb una carpa per demanar el vot per la seva candidatura.
En la carpa socialista no hi va haver cap candidat, i van ser la portaveu del PSC a l’Ajuntament de Roses, Olga Simarro, i el regidor Toni Rodríguez, els encarregats de demanar el vot per Miquel Iceta, perquè “els socialistes som la garantia, després de la situació que viu Catalunya, de poder remuntar la situació econòmica i social i deixar enrere aquesta crispació que vivim”, va afirmar Rodríguez, per remarcar Simarro que “Catalunya necessita tirar endavant des de la tranquil·litat i de la unió”.

Així mateix, Toni Rodríguez va assegurar que “Espanya necessita una reforma en condicions i som l’únic partit que aposta per fer-lo dins de la concòrdia”.

Els edils del PSC de Roses van assenyalar que “el nostre partit podria arribar a acords amb altres forces polítiques –en el cas de ser la candidatura més votada-, però mai per dividir”.