Cinema a la Fresca

Pujada al Puig de l’Àliga, celebració de la Diada a Roses i manifestació a Barcelona

El país de Catalunya prendrà el protagonisme aquest cap de setmana a Roses

L’Associació Excursionista Cabirols organitza aquest dissabte, 10 de setembre, després de dos anys sense poder celebrar-se, la tradicional pujada patriòtica al Puig de l’Àliga. Una pujada que per participar és molt important “que s’ha fer de manera telèmatica fins al 8 de setembre”, ha afirmat el vicepresident dels Cabirols, Josep Coucelo. El motiu “és que la companyia asseguradora ens demana tenir el nom abans del dia 10 de totes les persones que no estiguin federades per a que estiguin assegurats. Sí que és veritat que abans es podia fer la inscripció el mateix dia de la pujada abans de sortir, però ara és obligatori fer-ho abans”, ha explicat Coucelo.

Per fer la inscripció és molt fàcil, només s’ha de clicar en AQUÍ, posar el DNI/NIF, la data de naixement  i us portarà a una altra pantalla on s’ha d’omplir les dades personals per formalitzar la inscripció.

La XXVI pujada patriòtica al Puig de l’Àliga, que s’iniciarà a les 8:30h des de la plaça de l’Església, es portarà a terme el 10 de setembre “per donar l’oportunitat a la gent de celebrar la Diada de Catalunya aquí a Roses i poder marxar després a la manifestació de Barcelona”, ha afirmat el vicepresident de l’Associació Excursionista Cabirols.

Celebració a Roses de la Diada Nacional de Catalunya

Pujada al Puig de l’Àliga, celebració de la Diada i manifestació a BarcelonaL’Ajuntament de Roses celebrarà per segon any consecutiu, aquest diumenge 11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional, que es durà a terme a les 10 hores, a la plaça Catalunya i que consistirà en la lectura del manifest i una actuació musical. Celebració que tindrà continuïtat a la tarda, a les 19 hores, amb una actuació de sardanes a càrrec de la Cobla Cervianenca.

Manifestació a Barcelona

Roses per la Independència posa a disposició, com en els darrers anys, d’autobusos per assistir a la manifestació de Barcelona. Els interessats en assistir poden anar a la Botiga Esther en horari de 10 a 13:30 hores i de 16:30 a 22 hores per fer la reserva de tiquets i adquirir les samarretes per un preu simbòlic de 15 euros.
La sortida cap a Barcelona serà a les 12 del migdia des de l’estació d’autobusos de la Ciutadella, a la Ronda Miquel Oliva Prat.