“Que flipada nen”… con la colla Los Lereles!

Carnaval de Roses 2017

Cinc membres de la colla Los Lereles davant la seva carrossa

La colla Los Lereles del Carnaval de Roses retornen de Còrdova per endinsar-se en un món de felicitat, pau i amor,  

Carnaval de Roses 2017
Cinc membres de la colla Los Lereles davant la seva carrossa

Diuen els de la colla Los Lereles del Carnaval de Roses que han tingut un baixó en quant al nombre de persones que es disfressen, “l’any passat –quan van anar disfressats de cordoveses- érem uns quaranta i enguany som una vintena”, ha dit Manel Senés, un dels quatre caps de colla. Una baixada que ha provocat que la quota de 120 € que van pagar l’any passat cada un dels membres de la colla, s’ha vist incrementada enguany fins “als 140 €, perquè sinó, no arribem per pagar-ho tot, ja que l’any passat no vam posar barraca per la festa major”.

Una crua realitat la que estan vivint els components de la colla Los Loreles. Tan dura que el millor que poden fer és evadir-la, la realitat. I ho faran, perquè durant el Carnaval de Roses aniran flipats, i per això es disfressaran de Hippies… “No, home no, es disfressem de hippies perquè ens ve de gust, igual que l’any passat ens vam vestir de cordoveses perquè ens feia gràcia, i res més!”, ha assegurat Manel Senés.
Glups… Què passa, vosaltres no us equivoqueu mai, o què?

I com diu el cap de colla de Los Lereles, aniran disfressats de hippies perquè o van decidir així, però resulta que els hippies, tot i que “volaven” a la dècada dels 60-70, aquests aniran per terra durant les desfilades, i ho faran a bord “de la típica furgoneta Volkswagen dels anys 60 amb la que anaven dels hippies”

Senés no sabia que s’havia constituït el Consell del Carnaval, “sí que es volia fer, però a partir d’aquí no sé res més, perquè quan vam voler apuntar-nos va passar la data límit per fer-ho”.

El vam preguntar a en Manel el seu parer sobre el concurs que es farà durant el Carnaval, on hi haurà premis a la millor disfressa, a la millor carrossa i a la millor coreografia, i va assenyalar al respecte que “tot el que sigui per poder millorar el Carnaval ho veig bé, el que passa és que, en el nostre cas, amb el pressupost que tenim i la gent que som no crec que puguem optar a cap”.

El cap de colla de Los Lereles considera, preguntat sobre la prohibició de menjar i beure alcohol durant totes les desfilades, que “em sembla bé que no es begui durant el dissabte i el diumenge, però el beure divendres, personalment, no l’aboliria, perquè considero que el problema de l’alcohol no ve pel que s’ingereix durant la passada, sinó que el problema del divendres bé pel que es beu abans i després”.

I pel que fa al tema de la nau de l’Escribano (cal a dir que vam parlar abans de la reunió que va convocar l’Àrea de Festes amb les colles de carnaval), en Manel va afirmar que “no tenim lloc per guardar-la i no sabem el que farem encara, així que tenim un problema a traslladar a l’Ajuntament per trobar una solució entre tots, perquè ficar una carrossa de 8 metres… On la fiquem?”.

De moment, això segur, la carrossa de Los Lereles, millor dit, “la típica furgoneta Volkswagen dels anys 60 dels hippies”, passejarà per l’Avinguda de Rhode durant les desfilades del Carnaval de Roses 2017.
Sigui com sigui esperem que els seus integrants, per tal evadir-se de la crua realitat, no els doni per flipar i s’endinsen en un món de felicitat, pau i amor… Bé, que facin el que els roti, que ja són grans.