Raids al Vent, travessar els Parcs Naturals de l’Alt Empordà des de Roses en BTT

Club Ciclista Roses

El Club Ciclista Roses organitza la 1ª edició de Raids al Vent, una marxa en BTT que tindrà lloc  aquest cap de setmana

Club Ciclista RosesVint anys fent ciclisme a Roses. Una efemèride que el Club Ciclista Roses vol celebrar amb l’organització, per part de l’empresa Easybikes SL, de la 1ª edició de la marxa Raids al Vent 2.3, 2 dies en els qual permetrà als participants descubrir els 3 Parcs Naturals de l’Alt Empordà, l’Albera, els Aiguamolls de l’Empordà i el Cap de Creus.

El primer dia, és a dir, demà dissabte 19 d’octubre, els participants sortiran des del càmping Salatà, Av. de Rhode nº 34, en direcció al Parc Natural de l’Albera, per endinsar-se en ell, i tot seguit, a la tornada, travessar els Parc Natural dels Aiguamolls abans de regressar un altre cop a Roses. En total seran 96 km de recorregut, tot i que amb un desnivell moderat.

I la segona etapa, que es portarà a terme diumenge també sortint del càmping Salatà, els ciclistes aniran, passant pel Puig Alt, cap a Cadaqués, per un cop allà anar en direcció a Port de la Selva i tot seguit a la Selva de Mar, per tornar cap a Roses fins al camp de futbol municipal de Mas Oliva, on es donarà per finalitzada el cronometratge de l’etapa, tot i que els participants hauran d’arribar un altre cop al càmping Salatà per gaudir d’un dinar preparat per a l’ocasió.

Pels interessats a participar es poden inscriure, si no ho han fet abans del dia d’avui a la web de  Raids al Vent, ho poden fer al mateix càmping Salatà de 7:30 a 8:30 hores del matí, just abans de donar-se la sortida a les 9 hores.

Cal destacar que les inscripcions es poden fer per les 2 etapes o només per una d’elles.

L’organització, Easy Bikes, regalarà a cadascú dels participants per la seva inscripció els següents obsequis :

  • POLSERA SILINCODE SOS

Club Ciclista Roses Valorada en 19,95 €, i en la qual es pot emmagatzemar la teva informació mèdica i els teus telèfons de contacte al teu QR personal.

 

 

 

  • ADHESIU SOS SILINCODE

Easy Bikes SLValorat en 12 €, per enganxar al  casc i on també es pot emmagatzemar la teva informació mèdica i els teus telèfons de contacte al teu QR personal.