Ramon Tremosa: “Roses és un exemple de la utilitat d’un eurodiputat”

Eleccions al Parlament Europees

El diputat al Congrès, Carles Pàramo, amb el president de les Confraries de Girona, Antoni Abad, i el candidat a les eleccions europees, Ramon Tremosa

El cap de llista de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, es va reunir ahir amb els pescadors de Roses

Eleccions al Parlament Europees
Ramon Tremosa amb l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan

El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, va ser-hi, ahir dijous, a Roses on va visitar el port pesquer i la llotja  per reunir-se amb els pescadors per assenyalar que “Roses,  la situació del món pesquer de la Vila, és un clar exemple de la utilitat d’un eurodiputat, dels serveis que pot oferir un diputat al Parlament Europeu quan és requerit pel que afecta a una normativa europea”.
En aquest sentit, l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va recordar que “fa tres anys les primeres feines que li van encomanar va ser portar el nostres pescadors a Europa perquè escoltessin les seves reivindicacions i les seves necessitats”.

El president de la Federació de Girona de les Confraries, Antoni Abad, li va agrair al cap de llista de CiU la seva presència a Roses “perquè tenim la sensació que al mediterrani ens fan servir com a moneda de canvi, perquè ens estan aplicant una normativa, un reglament de control que no té res a veure amb la nostra realitat, amb el nostre dia a dia, i això, a nosaltres, ens està portant al desastre. Amb majúscules. Perquè no hi ha relleu generacional, els nostres fills i la gent jove no vol venir a pescar perquè no veuen futur”.

Eleccions al Parlament Europees
El diputat al Congrès, Carles Pàramo, amb el president de les Confraries de Girona, Antoni Abad, i el candidat a les eleccions europees, Ramon Tremosa

En clau nacional i sobre el procés sobiranista davant la preguntes dels periodistes que cobreixen la seva campanya electoral europea, el candidat de CiU va remarcar que “en el cas que el govern central bloquegi la consulta del 9 de novembre, les següents eleccions municipals podrien ser de tipus plebiscitari sobre el futur polític dels catalans”.

Cal destacar que Ramon Tremosa, abans de reunir-se amb els pescadors, va esmorzar a l’hotel Terraza amb agents econòmics i socials de Roses.