Rapunzel, la noia dels cabells llargs, deixa Disney per ser al carnaval amb la colla Los Estrellaos

Integrants de la colla Los Estrellaos amb el millor amic de Rapunzel, el camaleó Pasca

Rapunzel és el personatge protagonista de la pel·lícula Enredados de Disney. Una noia que ha enamorat als integrants de la colla Los Estrellaos pels seus cabells llargs i màgics

Integrants de la colla Los Estrellaos amb el millor amic de Rapunzel, el camaleó Pasca
Integrants de la colla Los Estrellaos amb el millor amic de Rapunzel, el camaleó Pascal

Sembla que va ser ahir i ja han passat tres anys. 3 anys que el carnaval de Roses compta amb la presència de la colla Los Estrellaos, i tercer carnaval que els membres d’aquesta colla han decidit agafar la personalitat i disfressar-se d’un personatge fenení de dibuixos animats.

Recordem que al 2011, l’any de la seva estrena com colla carnavalera, van anar vestits de Pantera Rosa, l’any passat van decidir anar de Dora la exploradora y enguany “n’hem de Rapunzel, la noia dels cabells llargs, personatge principal de la pel·lícula Enredados”, ens diu el cap de colla, Josep Mª Ollé, Japo pels amics.

los_estrellaos1L’any de la seva estrena al carnaval de Roses la colla va tenir una trentena de membres, els quals van duplicar l’any passat, però enguany ha vist reduïda la seva ‘plantilla’, ja que “molta mainada no es disfressa aquest any i, per això, serem prop de 50 Estrellaos”, assenyala el cap de colla.

Cadascú de Los Estrellaos paguen una quota de 120 €, la mateixa que l’any passat per sufragar les despeses  del carnaval, ja que tot i haver disposat de barraques per a la festa major d’estiu la cosa no va anar del tot bé, “no, vam pagar la novatada i tot i fer diners, no vam guanyar els que podia haver guanyat, però amb la quota de 120 € cada membre de la colla ho té tot pagat, el menjar, el beure i la disfressa”, va remarcar en Japo.

El pressupost d’aquesta colla per gaudir del carnaval oscil·la entre el 4 i els 5.000 euros.