En Raúl Caner i Isidre Puigdevall del GEN Roses triomfen a la regata de l’Estartit en la classe Làser Radial

GEN Roses

Els regatistes del GEN Roses que van competir a l'Estartit amb Caner, Puigdevall i Deulofeu amb els seus trofeus

Raúl Caner va guanyar i Isidre Puigdevall va fer segon en la regata per a veterans disputada a l’Estartit aquest passat cap de setmana

GEN Roses
Els regatistes del GEN Roses que van competir a l’Estartit amb Caner, Puigdevall i Deulofeu amb els seus trofeus

La regata de l’Estartit és una clàssica per als regatistes veterans de Catalunya, prova en la que els regatistes del GEN Roses, Raul Caner i Isidre Puigdevall,  van triomfar emportant-se la primera i segona posició en Làser Radial, mentre que Pau Deulofeu es va imposar en la categoria sènior.
Els dos dies van ser de vent molt fluix i variable, però es van aconseguir fer dues proves on tothom va haver de lluitar molt, ja que les posicions van anar variant bastant.
La prova de dissabte va estar dominada pels dos regatistes rosincs, i diumenge, va tornar a ser una mica el mateix, amb en Raúl com l’Isidre lluitant per mantenir les primeres posicions, per confirmar finalment les dues primeres posicioins del podi.

Assenyalar que Esther Ros, Jordi Roca, Enric Amat i Chris Russell (irlandès nouvingut a Girona) també van competir en la categoria de Làser Radial, així com Toni Gibert, ho va fer en la Làser Standard.