Recorregut i Reglament de la V Cursa de la Dona

El recorregut de la 5º edició de la Cursa de la Dona no ha variat ni en la distància ni els llocs per on passarà. De totes maneres, el Club Atletisme Roses i la Fundació Roses Contra el Càncer, organitzadors d’aquest esdeveniment esportiu, que té com a principal objectiu fomentar la pràctica d’un estil de vida saludable fent esport, vol recordar als participants per on transcorrerà la prova i les normes que s’han de complir per al bon desenvolupament de la mateixa.

 

RECORREGUT DE LA V CURSA DE LA DONA

Ser sortirà, com cada any, des de l’entrada del pàrking del Port Esportiu, allà on s’han d’agafar els dorsals i es fara un xic de gimnàsia d’escalfament i estirament abans de disputar la prova. Des d’aquí es creuarà l’Avinguda de Rhode per agafar la Riera de la Cuana. Es pujarà fins arribar a la Gran Via Pau Casals per tornar a baixar un altre cop per la riera fins a l’Avinguda de Rhode un altre cop. Per aquest vial s’anirà en direcció al Segon Moll, però un cop a la rotonda s’agafarà en direcció a les drassanes. Un cop arribat a les drassanes es girarà cua per passar pel port pesquer… Ja queda menys. Del port pesquer es passarà per la línia de sortida per tirar fins al final del port, on està siutada la benzinera pels vaixells. I ja quasi estem, perquè només queda arribar a la meta, que és el mateix lloc que la sortida i fàcilment identificable, perquè estarà instal·lat, com l’any passat, l’arc inflable de Base Esports Montjoi.

 

REGLAMENT DE LA V CURSA DE LA DONA

1. La Cursa està organitzada per Club Atletisme Roses i Fundació Roses Contra el Càncer amb la col·laboració del Ajuntament de Roses.

2. Es celebrarà el proper dia 23 de Setembre de 2012, sortida a les 10:00 al Port Esportiu de Roses.

3. Podran participar totes aquelles dones que estiguin degudament inscrites. Els homes, podran fer la cursa però no participaran a nivell competitiu, sense dret a rebre cap trofeu, i sempre sortint per darrera de les dones al començament de la prova.

4. Les primeres dones de cada categoria, tindran un trofeu sempre i quan hagin finalitzat la prova per medis propis, no es comptabilitzaran les arribades a meta en patins, cotxes per a nens, patinets i qualsevol altre medi de transport.

5 . La distancia de la cursa serà de 5 km. degudament senyalitzats amb sortida i arribada al mateix lloc. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major. Hi haurà un avituallament a l’arribada.

6 . Es donaran un total de 24 trofeus, a les tres primeres de la general i les tres primeres de les següents categories segons l’any de naixement, aquests no seran acumulatius.

2012-2002

2001-1997

1996-1992

1991-1972

1971-1962

1961-1952

del 1951 i anteriors.

7 . El preu de la inscripció serà de 5€ ,el qual va integrament destinats a la Fundación Roses Contra el Càncer. Les inscripcions anticipades es poden fer fins al divendres 21 als llocs habituals, Fundació Roses Contra el Càncer, Piscina Municipal, Base Esports Montjoi i Auto Peira.

El mateix dia de la prova es podran fer inscripcions des de les 08:00 fins a les 09:30. Les inscripcions es tancaran al arribar a les 350.

Tots els inscrits, tindran una samarreta commemorativa.

8 . Recollida de dorsals el mateix dia de la cursa al Port Esportiu de Roses des de les 08:00.

9 . Hi haurà servei d’ambulància a la sortida i arribada.

10. Al final de la cursa, hi haurà un sorteig amb premis cedits per els nostres patrocinadors.

NOTA: EL FET DE PARTICIPAR EN LA CURSA DE LA DONA, IMPLICA LA TOTAL

ACEPTACIO DEL PRESENT REGLAMENT.