Regalem les dues últimes entrades per veure el film ‘La llamada’ de la darrera sessió de Cine Ciutadella de Roses

Cine Ciutadella

Si vols riure mentre escoltes bona música ViladeRoses et dona l’oportunitat d’anar a veure gratis, amb un acompayant, la pel·lícula ‘La llamada’ en la cinquena i última sessió de Cine Ciutadella de Roses

Cine CiutadellaTot s’acaba, el bo i el dolent, el què passa és que sembla que el bo acaba abans, massa ràpid. I aquest dijous vinent, el Cine Ciutadella de Roses finalitza la seva programació d’enguany amb el film ‘La llamada’. Sí, ja s’acaba. Però ViladeRoses també regala aquesta setmana dues entrades per veure aquesta pel·lícula espanyola, que tot i ser del gènere musical, també conté molt, molt d’humor.

I és que és la millor manera d’acabar les coses, rient. I si a sobra escoltes bona música, doncs què més podem demanar.
Així que si trobeu el ‘gazapo’ inserit a la noticia que anuncia la pel·lícula podeu guanyar les dues entrades.

Com fer-ho?

Doncs només cal fer un comentari al Facebook de ViladeRoses dient la resposta correcta, i el primer, o primera, que l’encerti s’emportarà les dues entrades.

Després, només caldrà anar a l’entrada de la Ciutadella a l’hora de la projecció de la pel·lícula, i només donant el vostre nom i ensenyant el carnet d’identitat, us donaran les dues entrades.

Important! — Important!

Hi ha de temps límit per respondre fins demà dimecres a la tarda.

Us volem recordar que si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat d’anar a algú que sí que estigui interessat en veure la pel·lícula.