‘Relatos Salvajes’ és el film triat pel públic i clourà el cicle Cine Ciutadella de Roses 2015

Ciutadella de Roses

El públic va escollir, per votació popular, el film ‘Relatos Salvajes’ per veure’l al Cine Ciutadella per davant de ‘Boyhood’ i ‘Agosto’

Relatos Salvajes a Cine CiutadellaEl cicle de cinema a l’aire lliure Cine Ciutadella tancarà aquest dijous, 6 d’agost, la seva edició d’aquest estiu amb la projecció d’una pel·lícula escollida per votació popular: ‘Relatos Salvajes’, del director argentí Damián Szifrón.
Aquest recull d’històries de violència i humor negre, ha estat el seleccionat pel públic, amb un 43% dels vots, per sobre dels films ‘Boyhood’ i ‘Agosto’.

La pel·lícula consta de sis episodis que alternen intriga, comèdia i violència. S’inspira en els ‘Cuentos Asombrosos’ (1985-1987), sèrie de televisió creada i produïda per Steven Spielberg. Els seus personatges es veuran empesos cap a l’abisme i cap a l’innegable plaer de perdre el control, creuant la línia que separa el civilitzat de la brutalitat, a partir d’un desengany amorós, una tragèdia, el retorn d’un personatge turmentat del passat o un petit obstacle quotidià que despertarà una ira reprimida.

Un dels millors films espanyols dels darrers temps, un compendi de sis històries independents de violència i humor negre, reflex d’una societat corrupta, desigual i injusta.

L’inici de la sessió tindrà lloc a les 22 hores, tot i que l’obertura de portes es realitzarà a les 21.30 hores. Es permet l’entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat.
El preu de l’entrada és de 5 € adults i 3 € nens.
La compra d’entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

No recomanada per a menors de 16 anys / Versió original en castellà amb subtítols en anglès