El restaurant Roc Fort de Roses també va de Carnaval

Restaurant Roc Fort de Roses

El restaurant Roc Fort de Roses ofereix als participants i visitants del Carnaval de Roses menús especials de Carnaval

Restaurant Roc Fort de Roses
El restaurant Roc Fort es troba situat a la Ronda Miquel Olivat Prat, nº 4, de Roses, a tocar a l’Oficina de Turisme

Durant quatre dies els membres de les colles de Carnaval faran vida al voltant de les seves carrosses. Serà la seva segona residència al llarg d’aquests quatre dies de festa. Soparan divendres, dinaran dissabte i esmorzaran, dinaran i soparan diumenge. I també dilluns. I tothom menjarà ràpid per que s’ha d’estar per la festa. Els participants del Carnaval menjaran entrepans a dojo. Entrepans freds de xoriço, llonganissa, pernil dolç o pernil salat, entre d’altres embotits; i entrepans, evidentment, calents, com els típics de llom, de bacon i sense oblidar, clar està, els pinxos, és a dir, carn de poc o de vedella adobada entravessada per un pal que durant la festa més mediàtica de Roses es mengen a milers. Sí, a milers.

Són uns dies, aquests de Carnaval, que arriba el moment que ve de gust gaudir d’un menjar a taula, de plat. I a més, si t’ho serveixen, encara millor, o no?
Doncs, enguany, el restaurant Roc Fort de Roses ha decidit participar també del Carnaval i ho farà oferint, tant a les colles com als visitants que venen a veure les desfilades de disfresses, uns menús especials.

Menús durant aquests dies per a tots els gustos i butxaques, ja que els membres d’una colla tindran 3 opcions a escollir. I en totes tres podran decantar-se per un dels diferents primers i segons plats que hi ha en cadascú dels menús.
És a dir, el restaurant Roc Fort de Roses ha pensat en tothom. En aquelles colles que volen menjar bé a un preu realment econòmic, i en les que els seus membres tenen un paladar més exigent i volen un àpat de 5 forquilles.

Plats per xuclar-se els dits elaborats amb la idea de complaure, com diem, els gustos, però també les butxaques, tant de les colles de Carnaval com dels nombrosos visitants que hi seran a Roses per gaudir de la festa de disfresses.
Així, el xef Baldiri, la seva dona, la Dolors, la seva filla Pilar, el seu gendre, en David, i el cambrer Marc us serviran uns àpats que complauran, podem assegurar, els gustos i exigències de tothom.

Restaurant Roc Fort de RosesI això que acabeu de llegir, que complauran a tots els paladars i butxaques, no ho diem nosaltres, sinó que ho constaten els comensals que al llarg de 39 anys, és a dir, des de 1978, han degustat els plats elaborats a la cuina del restaurant Roc Fort de Roses.

Informació i reserves

Per reservar taula o, simplement, per demanar informació podeu anar al restaurant Roc Fort, ubicat a la Ronda Miquel Oliva Prat nº 4, a tocar a l’Oficina de Turisme de Roses, trucar al telèfon 972 25 73 74, on us atendran la Pilar o la Dolors, o be enviar un mail a l’adreça reserves@roc-fort.cat.