Roses, Alt Empordà i Girona, solidaris amb el XXII Sopar de la Fundació Roses Contra el Càncer

XXII Sopar de la Fundació Roses Contra el Càncer

Diferents moments de l'aperitiu que es va celebrar a l'Hotel Montecarlo tot just abans del XXII Sopar de la Fundació Roses Contra el Càncer

155 persones provinents de la demarcació de Girona van assistir al sopar que cada any per aquestes dates celebra la Fundació Roses Contra el Càncer

No defalleix la solidaritat al sopar de la Fundació Roses Contra el Càncer, ans al contrari, augmenta, com així ho certifiquen els 155 comensals que es van donar cita al sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer, que es va celebrar a l’Hotel Montecarlo.

155 persones provinents d’arreu de la comarca de l’Alt Empordà i la demarcació de Girona, a banda dels rosincs i rosinques que no fallen mai en aquesta trobada fraternal-gastronòmica-solidària. “És veritat, la gent de Roses, l’Alt Empordà i Girona no ens fallen mai, assistint a aquest sopar solidari, tota una tradició a la nostra població”, va destacar la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra.

Un centenar i mig de persones que, juntament amb la donació de 800 € que el Rotary Club Roses-Empuriabrava va fer durant el transcurs del sopar, van assolir recaptar per la causa al voltant de 5.000 euros que, en aquest cas, l’entitat social-oncològica de Roses destinarà “a cobrir les despeses corrents de la Fundació, com ara les retribucions de les treballadores socials i la psicooncòloga, el lloguer del nostre local i els costos de subministrament d’aigua i llum, perquè sinó cobrim aquestes despeses bàsiques és impossible poder donar l’ajuda i tots els serveis que ofereix la Fundació a tots els familiars i pacients oncològics”, va explicar Serra.

Com a novetat del sopar d’enguany respecte a l’any passat, cal destacar que hi va haver música en directe mentre els comensals gaudien de l’aperitiu a peu dret. Mini concert que va oferir la jove talent rosinca, Ariadna Vieryra, que precisament es va donar a conèixer al públic rosinc l’any passat durant la celebració del Dia Mundial del Càncer oferint una petita actuació al Teatre Municipal de Roses.

Assenyalar que entre els comensals hi van assistir el president de l’ Institut Català d’Oncologia, Josep Mª Vilà, el doctor Joan Brunet de l’ICO, el director del CAP de Roses, Manel Espinet i la seva dona i referent del Centre d’Atenció Primària rosinc, Mercé Patcho i el doctor Germán. Entre les autoritats polítiques hi van assistir , l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, acompanyada de la regidora Àrea d’Acció Social, Igualtat de Gènere i Nova Ciutadania, Esther Bonaterra.
Entre els regidors de l’oposició, Pere Gotanegra, de Lliures, va ser l’únic que hi va assistir.

Segon any consecutiu que l’Hotel Montecarlo acull el sopar de la Fundació Roses Contra el Càncer

Aquest va ser el segon any, de manera consecutiva, que l’Hotel Montecarlo, va acollir el sopar anual de la Fundació Roses Contra el Càncer, després d’haver-se celebrat durant 18 anys a l’Hotel Almadraba Park i 2 a l’Hotel Terraza.
“L’any passat ens ho van proposar i vam estar encantats de celebrar el sopar en el nostre hotel, i degut a l’èxit de l’any passat la Fundació ha seguit confiant en nosaltres, i es un plaer que es torni a celebrar aquí”,
va afirmar el director de l’Hotel Montecarlo, Antoni Font.

Va ser un èxit tant l’any passat com el sopar del passat divendres degut a l’esplèndid aperitiu que es va oferir a  peu dret, acompanyat de diferents bufets de pernil, formatges, pinxos i d’altres viandes dels quals els comensals van poder degustar durant 1 hora i mitja, després del qual es va passar al menjador per gaudir, de primer plat, d’una brandada de bacallà i de segon d’un lluç a la salsa verda i ja, finalment els postres.
“Un sopar de plat suau calculat per a que entri bé després d’haver gaudit de l’aperitiu”,
va explicar Antoni Font, desvetllant que pel sopar de l’any vinent de la Fundació Roses Contra el Càncer “no tindríem cap problema en tornar a celebrar-ho si ens ho proposen”.

I tot i indica que l’Hotel Montecarlo serà qui torni a organitzar, per tercer any consecutiu, el sopar de la Fundació, a tenor de les paraules Pilar Serra quan va afirmar que “estem molt contents, ens acullen amb molt de carinyo i el menjar és boníssim, esplèndid, per tant mentre ens vulguin ho celebrarem aquí, a l’Hotel Montecarlo”.

Cal destacar que al final del sopar es va celebrar un sorteig on es va obsequiar als presents amb diferents regals.