Roses arranja i millora el paviment de diferents vials del Puig Rom

Urbanització Puig Rom

Carrer de la urbanització en mal estat on s'han iniciat els treballs pel seu arrranjament

L’Ajuntament de Roses ha iniciat a la urbanització del Puig Rom de Roses una nova fase del Pla de Conservació de Vies Públiques de Roses

Urbanització Puig Rom
Carrer de la urbanització en mal estat on s’han iniciat els treballs pel seu arrranjament

El Pla de Conservació de Vies Públiques de Roses, PVIR, consisteix en els treballs de reparació de ferms i trams de paviment malmesos de diferents vials del municipi. Un Pla que té per objecte incidir en una millora i condicionament continuats de la vialitat de Roses, mitjançant la realització periòdica de treballs d’asfaltatge i pavimentació en aquells punts del municipi que presenten signes de deteriorament.
Per tant, “cada any es dedica una partida per abans que acabi l’any, per millorar els carrers que estan en molt deteriorades, com és el cas dels carrers Victor Català, Pujada al Puig Rom, Jordi de Sant Jordi, Joan Margarit i Antoni Canals de la urbanització del Puig Rom”, ha manifestat el regidor d’Obres Públiques, Juan M. Fernández, que coneixedor de “que hi ha molts de carrers en mal estat a Roses, està prevista una partida major amb la finalitat és el desenvolupament gradual de les millores necessàries per garantir la seguretat viària i l’accessibilitat en els carrers de la població”.

La fase que s’acaba d’iniciar incidirà en la reparació de ferms aixecats, retirada d’arrels i renovació de prop de 5.000 m2 de paviment asfàltic de diferents trams dels carrers Victor Català, Pujada al Puig Rom, Jordi de Sant Jordi, Joan Margarit i Antoni Canals. La totalitat de les tasques compta amb un pressupost de 43.000 euros.

Al llarg dels quinze dies que es preveu que durin les obres, es poden produir talls i desviaments puntuals de circulació, que seran oportunament senyalitzats, donant pas alternatiu als conductors per evitar el màxim de molèsties als usuaris.

El carrer Tordera, també del Puig Rom, inicia també la renovació de la recollida de pluvials.

Una altra actuació urbanística que també s’iniciarà en els propers dies a la urbanització del Puig Rom és la renovació del sistema de recollida de pluvials del carrer Pujada al Puig Rom en el seu tram comprés entre els carrers Tordera i Francesc Alegre, projecte que solucionarà l’afectació que la baixada i acumulació d’aigües plujanes produïa en una de les finques del carrer. Aquesta intervenció tindrà un cost de 50.000 €.