A Roses comencen a despuntar nedadors per a la competició

GEN Roses

Integrants guardonats de la secció de Natació del GEN Roses

La recentment creada secció de Natació del GEN Roses celebra la cloenda de la primera temporada amb una gran festa

GEN Roses
Integrants guardonats de la secció de Natació del GEN Roses

A iniciativa d’un grup de pares que buscaven oferir als seus fills la possibilitat de competir per tal de progressar en la pràctica de la natació, el GEN va posar en marxa el passat mes d’octubre la secció d’aquest esport, que divendres va tancar la seva primera temporada amb una festa en que van participar pares, fills i monitors, a les instal·lacions del GEN.

La secció ha vingut a cobrir la demanda d’un grup de pares i mares usuaris de la piscina municipal de Roses

Molts pares i mares de nens usuaris de la piscina municipal de Roses tenien clar que per tal que els seus fills poguessin progressar i seguir tenint estímuls per nedar els calia poder competir. En no aconseguir aquest servei a la piscina municipal, una desena d’ells van plantejar-se la possibilitat de muntar un club propi per donar aquesta opció als nens. En aquest procés van iniciar converses amb el Grup d’Esports Nàutics GEN Roses, i així va ser com es va activar la nova secció de natació al GEN.

Alguns nens han arribat a rebaixar les seves marques en un 10% en poques setmanes, i obtenen temps que els permetrien disputar campionats de Catalunya.

Segons David Herruzo, responsable de la secció de Natació del GEN, el balanç ha estat ,pñt positiu. La temporada 2012 – 2013 s’ha tancat amb més de 40 nens inscrits, nens que han pogut competir aquesta temporada en un campionat que s’ha muntat amb clubs veïns (Figueres, La Jonquera, Besalú) i el progrés ha estat manifest. “Alguns d’ells han arribat a rebaixar les seves marques en un 10% en poques setmanes, obetnin els temps que els permetrien, a hores d’ara, disputar campionats de Catalunya”, ha assenyalat Herruzo. Aquest serà l’objectiu per a la propera temporada.

La secció compta amb l’entrenadora figuerenca Anabel Vargas, de qui el cap de la secció destaca, a més de la seva vàlua professional, les seves grans dots amb els nens. David Herruzo està convençut que la secció continuarà creixent i augura un futur d’èxits per als seus nedadors.

La festa de cloenda de la temporada es va realitzar a les instal.lacions del GEN i la platja adjacent, on els nens i nenes van poder gaudir d’una tarda amb caiacs i paddle  surf, a més d’un berenar. Un berenar que els va permetre, així mateix, prendre contacte amb altres seccions del club.