Roses continua avui posant-li pebrots per ajudar als malats de càncer i les seves famílies

Posem-li pebrots al càncer

Voluntàries de la Fundació Roses contra el Càncer durant la campanya "Posem-li pebrots al càncer"

Mes de trenta voluntaris ofereixen pebrots als clients del supermercat Condis en el marc de la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’

Posem-li pebrots al càncer
Voluntàries de la Fundació Roses contra el Càncer durant la campanya “Posem-li pebrots al càncer”

Durant tot el dia d’ahir, i durant tot el dia d’avui, més de trenta voluntaris i voluntàries de la Fundació Roses contra el Càncer participen en la segona edició de la campanya “Posem-li pebrots al Càncer”, impulsada per les entitats de la FECEC – Junts contra el càncer i Condis Supermercats, i que consisteix en oferiruna bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell  a canvi del preu simbòlic d’1,5 euros.

I al Condis de Roses, ubicat a la Gran Via de Roses, nº 178-184, les voluntàries i algun que altre voluntari fan torns per participar en aquesta causa solidària.“Ens sembla perfecte, és una gran iniciativa perquè és un altra manera d’ajudar a la gent que ho necessita, en aquest cas a familiars i malalts de càncer”, va afirmar Lola Camps, una de les més de 30 voluntàries que participen a Roses en aquesta campanya, assenyalant sobre si els rosincs i rosinques hi col·laboren que “hi ha de tot, gent que li sembla car el pack de dos pebrots, però són casos aïllats, perquè la majoria els compra, perquè a Roses som solidaris”.

De fet l’any passat, durant la primera edició de “Posem-li pebrots al Càncer”, el Condis de Roses va ser a on més es va vendre pebrots de tot Catalunya, esgotant les existències.

“Posem-li pebrots al Càncer” és una iniciativa que té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC, Federació Catalana Entitats contra el Càncer. Una solidaritat que ha volgut exercir Miguel Moreno, “he decidit col·laborar amb la compra d’aquest pebrots per ajudar a que es pugui curar el càncer, perquè el meu germà, el meu pare i amics íntims han mort per culpa del càncer, i per això vull col·laborar”, per afegir que “sempre que es faci alguna cosa per ajudar per al càncer, aquí hi seré jo”.

Per la seva banda, la rosinca Montserrat Fonseca també considera que “està molt bé col·laborar perquè amb això del càncer podem ajudar i molta gent hi treu profit i, a més, el pebrot el pots fer servir per elaborar molt de menjar, com una samfaina, un arròs o un bacallà, trobo que a part d’ajudar als altres et fa un servei a tu”.

Els diners recaptats en aquesta campanya es destinaran íntegrament a projectes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies.

Pebrots solidaris, disponibles també a través del súper virtual Condisline.com

A més de les botigues físiques de Condis, com la de Roses, que continua durant tot el dia d’avui amb la campanya, els usuaris del súper virtual “Condisline.com” també podran adquirir la seva bossa de pebrots solidaris durant els dies 29 i 30 de gener. En el marc online està previst que la campanya tingui un destacat ressò a xarxes socials, on els ciutadans estan convidats a fer arribar les seves fotografies amb la bossa de pebrots, tant al Facebook com al Twitter de la FECEC i de Condis, amb el hasthtag #pebrotscancer.

Aquesta acció se suma a altres iniciatives que es desenvolupen amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer i que també actuen d’acord amb el codi europeu, destinat a prevenir la malaltia (http://cancer.gencat.cat/ca/ciutadans/prevencio/codi_europeu/).