Roses, el centre de les mirades de les TV d’arreu del món

Tour de França de Vela

Tour de França de Vela 2013

Roses, una de les badies més boniques del món, serà l’objectiu mediàtic, els propers 19 i 20 de juliol, de totes les càmeres de televisió que cobreixen el Tour de França de Vela

Tour de França de VelaEl Tour de França a Vela, propietat d’Amaury Sport Organisation,  ASO, empresa organitzadora del Rally Paris-Dakkar i el Tour de França de ciclisme, té garantida una cobertura mediàtica excepcional, especialment a través de la televisió. Aquesta prova, a l’igual que el Tour ciclista que també se celebra durant aquests dies, es retransmès a 190 països arreu del món.

Roses durant dos dies serà l’aparador del món de l’univers de la Vela.

La cobertura mediàtica d’aquest esdeveniment estarà enguany a l’alçada dels esportistes que competeixen, entre els que destaquen les grans figures de la Vela, Franck Cammas i Thomas Coville. La cobertura televisiva serà especialment destacada, i tots els regatistes participants al Tour de França a Vela hi tindran lloc.

A la mateixa alçada mediàtica que el Tour ciclista la cobertura és  excepcional a França durant tot el mes de juliol, on diàriament hi ha  programes especials difosos en tots els Canals socis del Tour, on destaquen:

–          France Télévision, diàriament: France 3 difondrà una imatge del dia, i France Ô un programa de 5’

–          Sport+ difondrà un programa de 7’

–          Canal + Sport: programa setmanal de 26’ que es repetirà al Canal +

–          I>Télé: programa de 4’ i directes en prime time

–          L’Equipe 21: programa de 3’ i emissions especials en directe

Cobertura mundial

A nivell internacional, 190 països (el 2012 van ser només 60) transmetran les imatges del Tour de França a Vela (sense comptar la cobertura que rebi en els informatius). El Tour es podrá veure, entre d’altres, a la NBC Sports (EEUU) TV Asahi (Japó), Sportsnet (Canadà), Eurosport Internacional i Asia, entre d’altres països

I a la finalització de l’edició  del Tour de França de Vela 2013 està previst realitzar un documental fde 52 minuts que serà emès per 23 cadenes per tot el món.

Tour de França de Vela