Roses enceta el Cicle D’Nits amb una bona resposta per part del públic

Cicle D'Nits de Roses

Ian Sala i Els Efectes Secundaris al concert que van oferir al Castell de la Trinitat dins el Cicle D'Nits

Amb dues propostes musicals ben diferents en espais tant emblemàtics com la Ciutadella i el Castell de la Trinitat, Roses va programar dos concerts per inaugurar una nova edició del Cicle D’Nits

Cicle D'Nits de Roses
L’església de Santa Maria de la Ciutadella va acollir el concert inaugural del Cicle D’Nits de Roses

Combinar la música i patrimoni a les nits d’estiu de Roses. Una iniciativa tan senzilla com efectiva. Senzilla perquè Roses té bons musics i posseeix el millor escenari patrimonial i històric que quelcom pugui desitjar. I efectiva perquè el públic va respondre a la iniciativa, que es porta a terme per tercer any consecutiu, assistint als dos concerts que es van programar aquest cap de setmana.

El primer ofert el passat dissabte per la pianista Carme Vilà a L’església de Santa Maria de la Ciutadella, acompanyada a les castanyoles per la ballarina Belen Cabanes i a la guitarra pel músic Juanjo Barreda.

Tres artistes que van delectar al respectable amb una gran vetllada de música i dansa interpretant a D. Scarfatti, Albeniz, Sabicas, Johan Sebastian Bach, Antonio Lauro, Esteban de Sanlucar, Debussy i Manuel de Falla.

Cicle D'Nits de Roses
Ian Sala i Els Efectes Secundaris al concert que van oferir al Castell de la Trinitat dins el Cicle D’Nits

I tres artistes, el cantautor rosinc Ian Sala, acompanyat amb el dui Els Efectes Secundaris, format per Santi Careta i Marcel·lí Bayer, va presentar el seu tercer treball, ‘4 Fustes’ en el marc incomparable de la terrassa-mirador del Castell de la Trinitat.

Un concert que Sala en tenia ganes d’oferir al seu públic, el públic rosinc, després que el concert programat l’any passat en la segona edició del Cicle D’Nits es va haver de suspendre per culpa de la climatologia, “sí, tenia una espina clavada i estem molt contents que l’Ajuntament de Roses ens hagi donat l’oportunitat de poder tornar a oferir aquest concert”, va assenyalar el músic rosinc.

El tercer concert del Cicle D’Nits, que anirà a càrrec la prestigiosa violinista Alan Voronkova, se celebrarà a l’església de Santa Maria de la Ciutadella el diumenge 29 de juliol, a les 22 hores.