Roses fa ple a l’estrena de la seva nova programació de teatre

Teatre Municipal de Roses
Un moment de l'inici de la representació de 'T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré'

El musical d’èxit ‘T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré’ també triomfa a Roses

Teatre Municipal de Roses
Un moment de l’inici de la representació de ‘T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré’

Onze anys es va mantenir en cartellera la comèdia musical ‘T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré’, esdevenint en un dels musical de més èxit. De Nova York a Catalunya, on Elisenda Roca va agafar les regnes de la direcció, va arribar ahir al Teatre Municipal de Roses. I va fer ple.

De gom a gom va omplir el públic de local de la Vila i comarcal de l’Alt Empordà la sala teatral  per assistir a una comèdia irònica, divertida i fresca sobre les interioritats de la parella.
Els quatre actors Muntsa Rius, Mercè Martínez, Jordi Llordella i Ivan Labanda, van viure enamoraments apassionats, relacions de parelles amb fills i desconcertats amics sense criatures, desenganys amorosos, passions retrobades, amors adolescents, amors rutinaris, amors perdurables i intensos… De les primeres cites a l’amor en la vellesa”, com detalla la directora del muntatge al fulletó d’informació entregat al públic a l’entrada. I tot acompanyat de la música interpretada al mateix escenari per Andreu Gallén i Víctor Pérez.

Teatre Municipal de Roses
El Teatre Municipal de Roses ple per veure la comèdia musical ‘T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré’

T’estimo,  ets  perfecte… ja et canviaré! va triomfar a Roses, com ho ha fet a tots els escenaris teatrals que ha visitat perquè explica amb una mirada àcida, còmica, subtil, desenfadada i fresca experiències que cadascú dels assistents ha viscut, segurament,  en algun moment o un altre de la seva vida.
Situacions que hom ha pogut experimentar des del primer amor fins a la tercera edat, passant pel matrimoni, o no.

El públic va respondre a la primera proposta de la nova programació teatral de Roses fent ple. A canvi, va gaudir d’una gran comèdia musical. D’èxit.