Roses inaugura dilluns el primer Olivar públic per a que el gaudeixi tothom

Dilluns, 4 de maig L’Olivar obre les seves portes al costat del cinemes de Roses

Bar-restaurant L'Olivar
El Bar-restaurant L’Olivar està situat a la Gran Via, nº 247-253

Fa 7 anys van organitzar un Mundial. Un Mundial d’amics, perquè així és la gent que passava pel Bar Restaurant Mundial 82, el que hi havia al costat del CAP de Roses. Sí, hi havia, perquè en Joaquín Carrasco i la Virtudes López han decidit donar per acabat aquest Mundial i portar-se a tots els amics, coneguts i gent de pas que hi van participar al seu Olivar. Un Olivar que obrirà dilluns les seves portes al públic aquest dilluns, 4 de maig, al costat dels Cinemes Roses, a la Gran Via, nº 247-253.

El Mundial es va caracteritzar, a banda de la bona cuina, perquè sinó ningú hagués anat, per la bona armonia, el “bon rotllo” que hi havia entre els seus clients.
Fins i tot els clàssic de futbol entre Barça i Madrid esdevenien una festa. És igual qui guanyés, perquè la fraternitat existent entre tots els clients impedia que es produïssin picabaralles. Un dia els seguidors culés s’anaven contents. I al partit següent era l’inrevés, els “merengues”, eren els que celebraven la victòria. I Pim Pam… Toma Lacasitos.

I a l’Olivar tot continuarà igual la bona armonia, els bons clients, els grans amics i la bona cuina.

Una cuina que presentarà una novetat. Les graellades de carn que podran fer en Joaquín, la Virtudes, en Xavi, en David i la Belén, la cuinera de la casa, gràcies a la barbacoa de pedra vulcanitzada que hi ha instal·lada a l’Olivar. Així, si el matí dels diumenges us ho passeu voltant al Mercat de la Roba de Roses després una bona carn a la barbacoa entra en un plis plas… Com deia aquell… “ja se m’està fent la boca aigua!”.

Per fi, Roses té un OIivar públic per a que tothom el pugui gaudir, pugui anar esmorzar, dinar a un preu raonable, 10€ euros els dies laborables i 15€ els festius, pugui anar a berenar i a sopar.

I perquè no, també fer una canya, “dues si són petites”, com també deia aquell, acompanyada de unes bones tapes… Morritos, boquerons, pernil ibèric, calamars a la andalusa, o a la madrilenya, o a la gallega, o a la catalana… Que a l’Olivar no hi han manies!!

Però on és aquest Olivar!!??

Coi, si està posat a dalt de tot. Al costat dels cinemes de Roses.

Exit mobile version