Roses inicia per quart any un Taller de Lectura i Conversa en Català

Taller de Lectura i Conversa en Català de Roses

Ahir es va iniciar el IV Taller de Lectura i Conversa en Català de Roses

L’objectiu del Taller de Lectura i Conversa és la millora de l’expressió oral de la llengua catalana dels nouvinguts

Taller de Lectura i Conversa en Català de Roses
Ahir es va iniciar el IV Taller de Lectura i Conversa en Català de Roses

Ahir divendres es va encetar el IV Taller de Lectura i Conversa en Català de Roses. Una iniciativa dirigida a totes aquelles persones que estan aprenent català i que volen millorar la seva fluïdesa i expressió oral en la nostra llengua, i que porten a terme les voluntàries Mercè Fages, Mar Pèlach i Montse Sastre en el marc del programa Voluntariat per la llengua, juntament amb l’Oficina de Català i la Biblioteca Municipal de Roses. “M’agrada la llengua, m’agrada llegir i col·laborar amb la integració de persones que venen d’arreu i coneixels”, va afirmar Pèlach per explicar els motius del perquè col·labora des de l’any passat en aquest Tallar de Lectura i Conversa en Català.

Un Taller que enguany arriba a la seva quarta edició “és un plaer que aquesta iniciativa, que va néixer d’un proposta que ens va fer la directora de l’Oficina de Català, la Mònica Coromines, ja porti quatre anys desenvolupant-se està molt bé”, va manifestar la voluntària Montse Sastre.

Tot i que la primera sessió d’aquest Taller de Lectura i Conversa en Català es va realitzar a l’Oficina de Català, el seu lloc de desenvolupament en les següents sessions és a l’Espai Z de la Biblioteca Municipal, de 10:30 a les 12 hores, i es portant-se a terme des de aquest mes de novembre fins al marc de 2016 amb les següents dates:

  • Novembre: dies 20 (ahir) i 27
  • Desembre: dies 4, 11 i 18
  • Gener: dies 15, 22 i 29
  • Febrer: dies 12, 19 i 26
  • Març: dies 4, 11 i 18