Roses ja marxa cap a la Via Catalana al trams de Pont de Molins

Via Catalana

Dos autocars han sortit a les 11 del matí direcció Pont de Molins per participar a la Via Catalana i 3 més ho faran a les 13 hores

Via CatalanaMentre membres de l’organizació de l’ANC Roses porten des de bon matí als trams de Pont de Molins per enllestir-ho tot per la cadena humana de la Via Catalana, dos autocars amb 124 persones han sortit a les 11 d’aquest matí en direcció a Pont de Molins.

A les 13:00 hores està previst la sortida de 3 autocars més amb un total de 178 persones més.  En vehicles particulars es desplaçat 448 rosincs més.

Uns rosincs que es desplacen fins a Pont de Molins a participar a la Via Catalana “per lluitar per la Independència de Catalunya”, ha afirmat la Maria Cinta, i que servirà segons ha dit Antonia Montiel “per  a que Madrid no s’en portin tant de diners amb els nostres impostos. Jo no sé si veure Catalunya com un país independent, però penso que tindria de ser-hi”, ha assenyalat l’Antonia.

 Activitats de la Via Catalana a Pont de Molins

  • Zona Cooperativa Ricardell

Cap a les 12h fins a les13h: “descarregada” de gegants: Gegants de Roses, Gegant del Porc i el xai de l’AOPIX d’Olot, Gegant CLAM de la Penya Blaugrana Almogàvers Garrotxins amb la banda vanDalmogàvers i en Farrus Tremendus de la Vall de Bianya.

A la 13h Cercavila, que sortirà de la Cooperativa Ricardell.

  • Zona Pista Poliesportiva

Cap a les 12 fins a les 15h: Entreteniments variats amb “Fortià per la independència”: pintar estelades amb guixos a la pista i camí veïnal, Joc de Bitlles catalanes, inflar globus, pintar cares…

  • Ajuntament

De les 12.30 a 13.30: Animació Infantil  amb Jordi Pacheco i les seves cançons.

A  les 13:30: ‘Benvinguts a Pont de Molins, rebuda a l’ajuntament de tots aquells i aquelles que fan possible que un Municipi de 500 habitants es multipliqui per 10 i demostri a tot el món que ‘Volem ser Lliures’.