Roses ja té allò el que moltes dones volen per donar brillantor al seu atractiu: el Saló de Bellesa Deu de 10

Deu de 10
Deu de 10 Beauty Bar el trobarem al c/ Sant Josep nº 10 de Roses

Deu de 10 és el primer Beatuy Bar exclusiu a Roses, on la teva bellesa és la protagonista

Deu de 10
Deu de 10 Beauty Bar el trobarem al c/ Sant Josep nº 10 de Roses

Restaurants, hotels, entitats culturals, esportives, socials, lúdiques i turístiques en té Roses per oferir als seus vilatans i, sobretot, als milers de turistes que cada any visiten la Vila de cares a donar de menjar, allotjar i entretenir al personal.
Però, en canvi, no hi havia cap lloc, cap negoci que es preocupés de manera exclusiva del nostre cos, més concretament de la nostres ungles i pestanyes.

Fins ara.
Sí, fins ara, perquè arribat Deu de 10, un nou concepte de saló de bellesa per a qui busca veure’s bé i, alhora, convertir qualsevol moment del dia en un moment especial, garantint una experiència relaxant i de la més alta qualitat.
Deu de 10 és el primer Beauty Bar a Roses, exclusiu per a la cura de les teves ungles amb Essie® la marca nº1 i experta en salons de manicura en EEUU des de 1981.

Manicura, pedicura i tractament de la mirada

Deu de 10
Tractament d’ungles amb la 1ª marca mundial Essie® per a tothom a Deu de 10

Deu de 10 és a Roses. I Deu de 10 està especialitat en manicura, pedicura i tractament de la mirada.

Per la manicura es realitza un tractament especial per donar forma a les ungles, tractar la cutícula, fent un petit massatge i acabar amb l’esmaltat, després del qual, per finalitzar s’aplica un tractament que fixa i asseca ràpidament l’esmalt mentre condiciona l’àrea de la cutícula amb oli d’albercoc.

Per la pedicura també es realitza un tractament extensible a tot el peu, portant a terme un bany relaxant per tot seguit tractar les dureses i a continuació focalitzar el tractament en les nostres ungles seguint els mateixos que en la manicura.

I dels peus passem als nostres ulls, concretament a les pestanyes, per fer un tractament de la mirada, on Deu de 10 realitza un lífting de pestanyes gràcies al seu tractament revolucionari amb el qual afegeix longitud, volum i elevació a les pestanyes naturals.

Un tractament que en comptes d’arrissar les pestanyes, el que fa és estirar-les i crear un efecte de major longitud i espessor.

Deu de 10, un Beauty Bar on pots muntar la teva festa exclusiva

Deu de 10
Ten cura de la teva bellesa a Deu de 10 mentre prens un refresc, una infusió o un gin tonic al Beauty Bar

Deu de 10, el Saló ideal de Roses on es preocupen de donar brillantor a la teva bellesa mentre et prens un bon cafè, un suc de fruita natural, una infusió o una tisana… I, perquè no, si et ve de gust, un gintònic mentre gaudeixes d’un dels seus tractaments.

Deu de 10, ,es un Beauty Bar exclusiu a Roses, on també es pot gaudir d’una festa particular si així ho desitges. Pots tenir el Deu de 10 en exclusiva per tu i les teves amigues, i mentre us fan un tractament d’ungles o un lífting de pestanyes podeu gaudir d’un càtering de menjar i begudes preparat per a l’ocasió.

Deu de 10 es troba situat al c/ Sant Josep, nº 10 de Roses, tot just al costat de l’Ajuntament.