Inici Política A Roses la Gigaenquesta arriba aquest dissabte

A Roses la Gigaenquesta arriba aquest dissabte

La Gigaenquesta és una campanya impulsada per l’ANC i Òmnium Cultural

El passat dissabte 4 d’octubre va arrencar la Gigaenquesta a una cinquantena de poblacions de Catalunya, entre d’elles la capital de Girona, amb la mobilització de 8.000 voluntaris.
Aquesta campanya unitària impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, va suposar la primera gran jornada de la Gigaenquesta , que té per objectiu arribar a totes les llars del país per escoltar els somnis dels catalans per a construir un nou país.

Crida de voluntaris

Aquest dissabte a Roses, al mateix temps que molts municipis arreu de Catalunya, es portarà a terme la Gigaenquesta, i per la qual des de l’ANC a Roses es fa una crida a qui hi vulgui participar en fer possible l’èxit de la campanya “més festiva i participativa de la història del municipi”  s’apropi al Teatre el proper dissabte 11 d’octubre a les 9:30 hores del matí, ja que “és molt important la col·laboració de tots per a fer-la arribar al màxim de llars possible”.

Molts rosincs ja s’han fet voluntaris però es necessiten molt més per tal que sigui un èxit per la qual cosa l’ANC de Roses convida als vilatans per presentar-se aquest dissabte a les portes del teatre “per explicar com fer-la”.

Un avançament el teniu clicant al següent enllaç: Gigaenquesta

Horari de la Gigaenquesta:

  • 9:30 hores: Trobada al teatre municipal, per fer l’explicació del funcionament i repartiment de les enquestes i zones.
  • 10:00 hores: Realització de la Gigaenquesta per tot el municipi.
  • 13:00 hores: Finalització de l’enquesta. Retorn al teatre i vermut pels voluntaris.

Es recomana portar un bolígraf i no vestir amb samarretes de caire independentista, ja que “farem d’enquestadors i volem conèixer l’opinió, no condicionar-la”, expliquen des de la secció territorial, la qual si que facilitarà una identificació als voluntaris.

Exit mobile version