Inici Actualitat Roses ofereix al professorat una formació sobre conflictes i violència en infants...

Roses ofereix al professorat una formació sobre conflictes i violència en infants i joves

Professores dels centres educatius de Roses

Les conseqüències emocionals que produeixen les situacions de conflicte en els educadors és un dels aspectes que es tractaran en el curs de 16 hores sobre els conflictes i violència en infants i joves

El Teatre Municipal de Roses acull la formació que el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Roses, vinculat a l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses, ofereix al professorat.

El curs, dedicat a l’atenció educativa per fer front als conflictes i a la violència en els infants i joves, tindrà una durada total de 16 hores i compta també amb la participació de professors de fora la Vila, a qui s’ha fet extensiva la formació.

El curs es realitza en 5 sessions, plantejades com un espai d’intercanvi basat en les vivències dels mateixos participants, a partir de les quals es vol generar el debat i la reflexió sobre el coneixement i les actituds personals pròpies.

Aspectes com quines són les conseqüències emocionals que produeixen les situacions de conflicte en els educadors, quin paper juga el poder en les relacions abusives o quines són les creences i mites imperants sobre el poder i el conflicte, centraran les sessions amb la finalitat de descobrir als participants com gestionar i quines estratègies emprar  per intervenir en situacions de violència.

El curs va a càrrec de Núria Santayana de l’Associació IDENTITATS, i està finançat en la seva totalitat per l’Ajuntament de Roses.

Exit mobile version