Roses posa a l’abast del contribuent el calendari fiscal de 2020

Calendari fiscal
El calendari fiscal ja està disponible al Servei d’Atenció al Ciutadà-SAC, a l’oficina de Roses de XALOC i als equipaments municipals

Calendari fiscal que permetrà saber a la ciutadania, entre d’altres aspectes, les bonificacions que l’Ajuntament de Roses aplica als impostos i taxes municipals

Amb l’inici, a partir del proper 2 de març, del primer període de pagament dels impostos i taxes municipals de Roses, l’Àrea d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania el calendari del contribuent 2020. El llibret informatiu està ja disponible al Servei d’Atenció al Ciutadà-SAC, a l’oficina de Roses de XALOC i als equipaments municipals.

Tota la informació fiscal del municipi corresponent a l’exercici 2020 es troba ja disponible en el llibret editat, en el qual s’indiquen els terminis de pagament dels diferents impostos i taxes que s’aniran succeint al llarg de l’anualitat, així com els llocs, vies i formes d’ingrés en cada cas, la informació referent a les domiciliacions de rebuts i les bonificacions i exempcions aplicables a cada cas.

La finalitat de la publicació d’aquest llibret informatiu, tal i com assenyala el regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés, “és la de poder garantir que tota la ciutadania rep de manera directa i senzilla la informació fiscal de Roses i pugui, així, ser coneixedora de les nombroses bonificacions que l’Ajuntament aplica als impostos i taxes municipals en els diferents àmbits”. “Àmbits, ha afegit Danés “com el de les famílies, les entitats i associacions, els comerços i activitats, que podran accedir a beneficis fiscals”.

El regidor d’Economia i Hisenda ha subratllar que “en el cas de l’exercici 2019, els beneficis fiscals van ascendir a un import de 465.153 €”.

El calendari del contribuent de Roses s’inicia el mes de març amb el cobrament de la taxa de guals, la taxa de cementiri municipal, l’impost de circulació, la taxa de senyalització informativa a la via pública i la taxa de parades de taxi, que s’allargarà fins al 15 de maig. Entre l’1 de juny i el 31 d’agost, s’obrirà el període d’ingrés dels impostos de béns immobles i activitats econòmiques, així com les taxes de recollida de residus, d’ocupació comercial de la via pública, del mercat setmanal i del mercat cobert.

Podeu consultar tota la informació clicant AQUÍ.