Roses tornarà a licitar les obres de millora dels vestidors i el vestíbul del Pavelló Municipal d’Esports

Pavelló Municipal d'Esports de Roses

Els esportistes poden utilitzar aquells vestidors del Pavelló Municipal d'Esports on no s'ha fet cap actuació / Foto: arxiu

Es rescindirà el contracte amb l’empresa adjudicatària que va fer fallida i es farà un projecte nou a partir de les obres que queden pendents

Pavelló Municipal d'Esports de Roses
Els esportistes poden utilitzar aquells vestidors del Pavelló Municipal d’Esports on no s’ha fet cap actuació / Foto: arxiu

Després que l’empresa encarregada d’executar les obres de millora del vestíbul, els vestidors i els serveis públics del Pavelló Municipal d’Esports va fer fallida a finals del mes de desembre, l’Ajuntament de Roses tenia dues alternatives a estudiar. Adjudicar els treballs pendents a una nova empresa per finalitzar-los el més ràpidament possible. O bé fer un nou projecte de les obres que queden pendents i treure’l a licitació.

La primera opció no ha estat possible perquè “entre les parts implicades hi havia una entitat financera, la qual havia de donar el seu vistiplau”, ha assenyalat l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.
Per tant, “els serveis jurídics de l’Ajuntament van creure convenient  que el millor era rescindir el contracte amb l’empresa que va fer fallida, i fer un projecte nou, que ja s’està redactant, a partir de com estan actualment les obres”, ha desvetllat l’alcaldessa.

Així, està previst que en el termini d’uns tres mesos el projecte s’hagi finalitzat i aprovat per poder reiniciar les obres al voltant de l’estiu, un cop finalitzada la temporada esportiva.

L’alcaldessa de Roses i el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, van mantenir una reunió amb els usuaris del Pavelló per explicar-les la situació. Una trobada en la que els responsables del Club Bàsquet Roses com del Handbol Empordà van considerar també que licitar de nou el projecte era la millor opció.

De moment, els esportistes podran utilitzar els vestidors en els que no es van dur a terme cap tipus de condicionament, “i en el cas que siguin insuficients posaríem uns mòduls a fora del pavelló per a que els esportistes puguin canviar-se de roba”, ha remarcat Montse Mindan.