Segona ZumbaThon a Roses a benefici de la investigació del càncer infantil

ZumbaThon a Roses

Serà una masterclass benèfica de Zumba per recaptar fons per l’Obra Social en la investigació del càncer infantil de l’hospital infantil de Sant Joan de Déu

ZumbaThon a RosesL’any passat es va organitzar aquesta activitat musical i dansaire a Roses recaptar fons per l’Obra Social de l’hospital infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona, concretament per a la investigació del càncer infantil. I va ser tot un èxit de participació i solidaritat. I demà dissabte es tornarà a repetir el Zumba Thon al Pavelló Municipal d’Esports de Roses.

Tindrà lloc per la tarda, començarà a les 5 i acabarà dues hores després, a les 7, i que anirà a càrrec dels monitors i monitores de ball Eva Bueno, Yolanda Castellanos, Javier Mateo, Andrea Rodríguez, Carina Juárez i Helena Payan. “Tots els beneficis que es treguin de la Zumba Thon com de la venda de candeles –polseres- aniran a benefici de la investigació del càncer infantil”, ha manifestat la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, entitat col·laboradora d’aquest iniciativa.

Una iniciativa impulsada per les germanes Guitart, l’Anna Mª i l’Ester, després que a la filla de la primera li diagnostiquessin, l’any passat, un càncer. Va ser tractada al Sant Joan de Déu, on “ens informen, explica l’Ester Guitart, que hi ha un projecte que son les “Candeles”, unes polseres solidaries que sorgeixen d’una nena que es diu Candela que està malalta, i que amb les seves amigues comencen a fer polseres. Llavors aquestes, continua Guitart, van començar a vendre-les per ajudar a la seva amiga Candela. Un projecte que se ha anat expandint, i el qual la meva germana i jo el vam portar a Roses, i des de llavors, amb un grup d’amigues i voluntàries fem “Candeles” per ajudar en la investigació del càncer infantil”.

I de les “Candeles” al Zumba, ja que la monitora de Eva Bueno, coneixedora del projecte “Candeles”, es va oferir a col·laborar amb el projecte de les germanes Guitart organitzant un sessió de ball-gimnàstica que va ser tot un èxit de participació.
Un èxit que esperen repetir demà.