‘Sí, primer ministre’ també esdevé un èxit de públic a Roses

Teatre Municipal de Roses

De gom a gom. Així es va omplir el Teatre Municipal de Roses per assistir a la representació d’una de les obres amb més èxit del panorama teatral català de l’actualitat

Teatre Municipal de RosesPrimera obra de la temporada de Tardor-Hivern de Roses. I ple. Els rosincs i públic de la comarca van omplir el TMR, per assistir a la representació teatral de la sèrie d’humor anglesa de TV ambientada en un gabinet ministerial.
‘Sí, primer ministre’, dirigida per Abel Folk,és una obra, és una comèdia divertida, per riure de debò, però a la vegada real i propera, en la que amb humor anglès, àcid, i es reflecteix la classe política des de la ironia i que, en el temps actual, no deixa indiferent a cap persona de l’amfiteatre.

La trama de l’obra es desenvolupa en el despatx d’un primer ministre, que escenifica el que es podria considerar les bambolines del poder. La trama gira al voltant de l’acord econòmic que pot salvar a la Unió Europea, però que està fracassant a causa de l’actitud egoista dels diferents països membres, tenint el Regne Unit com el país més insolidari de tota la Unió Europea, ja que sempre vol actuar sense tenir en compte els interessos o necessitats, sobretot econòmiques dels països del continent. L’única possibilitat de salvar de la bancarrota és la proposta llançada per Kumranistán, un país que dóna la solució amb un preu molt alt, el representarà un problema pel primer ministre, Joan Pera.