S’inaugura a la Biblioteca de Roses l’exposició ‘Català, llengua d’Europa’

Biblioteca de Roses
Exposició ‘Català, llengua d’Europa’ a la Biblioteca de Roses

La mostra ‘Català, llengua d’Europa’ fa palès la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües europees

Biblioteca de Roses
Exposició ‘Català, llengua d’Europa’ a la Biblioteca de Roses

L’exposició inaugurada ahir a la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses mostra el català com a llengua d’Europa, moderna i oberta al món en diàleg amb altres llengües.
Una exposició que està adreçada a tothom qui vulgui saber una mica més de la presència i la força del català avui a la nostra societat. Les escoles i grups de català, però, hi estan especialment convidats, atès que els continguts que presenta poden donar lloc a activitats i treballs específics sobre la llengua catalana i la seva situació en el marc europeu.

S’hi presenten tota mena de dades i imatges que configuren aquesta visió en set àmbits temàtics diferents: llengua d’Europa, llengua de l’ensenyament, llengua dels mitjans de comunicació, llengua de la cultura, llengua del comerç i l’empresa, llengua digital i llengua de l’esport.

A partir d’ahir, 19 de gener, i fins al 31 de gener, podreu visitar aquesta exposició a l’Espai Z de la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses, de 10 a 13.30 hores, de dimarts a dissabte, i de 16 a 20 hores, de dilluns a divendres.

Es tracta d’una exposició organitzada per la Direcció General de Política Lingüística. L’Oficina de Català, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal, s’ha encarregat de fer-la arribar a Roses.