Subministraments Roc de Roses equipa a la Marina Brasilera en el projecte ‘Antàrtic Proantar’ de l’Antàrtida

Subministraments Roc de Roses
Membres de la Marina de Brasil i científics a l'Antàrtida en el projecte 'Antàrtic Proantar' equipats amb la roba enviada per Veslab.com, de Subministraments Roc de Roses

Subministraments Roc té la seva seu al carrer Tirso de Molina, nº 5, de Roses, des d’on distribueix equipament laboral a tot el món a través de la seva botiga online Veslab.com

L’empresa rosinca regentada per Toni Valenzuela des del 2004 està especialitzada en la venda de vestuari i protecció laboral. La seva botiga online Veslab.com és distribuïdora oficial de Helly Hansen Workwear, un dels referents nacionals del sector i que ha fet possible subministrar part de l’equipament a la Marina del Brasil  per anar a l’Antàrtida dins el projecte Antàrtic Proantar.

L’equipament enviat des de Roses el portaran tant els membres dels cos de la Marina Brasilera com l’equip de científics que treballaran a l’Antàrtida des de gener fins al març del 2020.

Antàrtic Proantar és un programa d’investigació que porta a terme la Marina del Brasil al continent antàrtic, amb una estació permanent a l’Antàrtida (Estación Antártica Comandante Ferraz), i que esdevé actualment un model de referència mundial pels estudis climàtics i mediambientals que es porta a terme des de l’any 1982.

Subministraments Roc de Roses
Un bon equipament esdevé essencial a l’Antàrtida davant les adverses condicions climatològiques

L’objectiu d’aquesta base és el desenvolupament d’investigacions en el continent antàrtic per ampliar el coneixement dels fenòmens naturals que hi tenen lloc i la seva repercussió sobre el territori brasiler. El Consejo Nacional de Desenvolvimiento Científico i Tecnológico és l’entitat responsable de la investigació científica brasilera a l’Antàrtida i el desenvolupament de projectes per a estudiar els canvis ambientals globals, identificar els recursos econòmics vius i no vius de la regió i formes del seu aprofitament, i l’aixecament de les condicions fisiogràfiques i ambientals del continent antàrtic.

La Corporació  Xinesa d’Importacions i Exportacions Electròniques (CEIEC en les seves sigles en anglès) ha finançat la reconstrucció de l’estació que el Brasil té a l’Antàrtida des de 1982  per realitzar investigacions científiques i que va quedar destruïda per un gran incendi al 2012. Es preveu la seva inauguració el proper 11 de Gener del 2020.

Subministraments Roc, situat al carrer Tirso de Molina nº5, tot i que també es pot accedir pel carrer José Espronceda (com es veu al mapa de situació de sota el vídeo) és una empresa amb 15 anys d’experiència que ofereix la millor roba i el millor equipament laboral per a tot tipus d’activitat, des d’on us atendran i aconsellaran amb la màxima professionalitat i predisposició.