Si t’agrada el jazz i tocar la bateria viladeroses.cat et regala dues entrades per anar a veure ‘Whiplash’ al Cine Ciutadella, i sinó també

Viladeroses.cat regala dues entrades

Viladeoroses.cat regala dues entrades per assistir a la 5ª sessió del Cine Ciutadella amb la pel·lícula ‘Whiplash’, un film que narra la passió per la música d’un jove bateria de jazz  

Viladeroses.cat regala dues entrades‘Whiplash’ és la pel·lícula prevista per avui en la cinquena sessió del Cine Ciutadella de de Roses. El film explica la història de l’Andrew Neiman, un jove bateria de jazz que té com a objectiu, ni més ni menys, que triomfar en l’elitista Conservatori de Música de la Costa Est dels Estats Units.

I viladeroses.cat regala dues entrades per assistir a veure aquest film en aquesta nova sessió del Cine Ciutadella que tindrà lloc avui a les 22 hores al recinte fortificat.

Si encerteu el ‘gazapo’ inserit a la notícia anunciant la pel·lícula les entrades seran vostres.
Només cal fer un comentari al Facebook de ViladeRoses dient la resposta correcta, i el primer, o primera, que ho endevini s’emportarà les dues entrades.

Després, només caldrà anar a l’entrada de la Ciutadella a l’hora de la projecció de la pel·lícula, i només donant el vostre nom i ensenyant el carnet si us ho demanen, us donaran les dues entrades.

La pista per endevinar el ‘gazapo’… Alaska.

IMPORTANT!!

Si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat a algú que estigui interessat en veure la pel·lícula.