Taller a Roses per reduir el malbaratament alimentari

Remenja'mmm

El Centre Cultural de Ca l’Anita de Roses acollirà el taller ‘L’art de cuinar i no llençar menjar’ en el marc del projecte Remenja’mmm de cares a reduir el malbaratament alimentari

Remenja'mmmRoses es va adherir a mitjans d’aquest any a la campanya Remenja’mmm, impulsada a nivell de Catalunya per la Fundació de prevenció de residus i consum Rezero per tal reduir el malbaratament alimentari. Així, durant el mes de juny l’Ajuntament de Roses va repartir als restaurants uns envasos amb la finalitat que els donessin als comensals perquè aquests puguin emportar-se cap a casa tot aquell menjar i beure, que un cop servit a taula, els ha sobrat. Una campanya a la que es van sumar 84 restaurants de Roses, “sent la població, en proporció als seus habitants, en la que més restaurants s’han d’adherit de tota Catalunya a aquesta campanya”, ha anunciat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Félix Llorens.

I dins d’aquesta iniciativa de Remenja’mmm el proper divendres, 1 de desembre, l’Ajuntament de Roses organitza el taller ‘L’art de cuinar i no llençar menjar’, “per tal de saber com poder reaprofitar els aliments que cuinem a casa nostra, i així, ens servirà, a part de no malbaratar els aliments, per estalviar”, ha afirmat Llorens.

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer al SAC o bé a la pàgina web inscripcions.roses.cat.

Aquest taller, que s’iniciarà a les 11 hores, pretén promoure aquests bons hàbits alhora de reduir el malbaratament alimentari a les llars, tot mostrant pautes i maneres per cuinar per reaprofitar els aliments, i consistirà en una sessió pràctica destinada a la ciutadania en general, i especialment a les famílies.

Per participar-hi és necessària la corresponent inscripció a inscripcions.roses.cat, o bé al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses. Cal assenyalar que el 28 de novembre per formalitzar la inscripció i que les places són limitades per poder participar.