Torna el millor cinema a l’aire lliure de tot Catalunya, el Cine Ciutadella de Roses

Cine Ciutadella de Roses

Els jardins de la Ciutadella de Roses es converteixen un estiu més en la sala de cinema per excel·lència de la vila empordanesa de Roses

Cine Ciutadella de RosesEl dijous 12 de juliol arrenca la novena edició de Cine Ciutadella, el cicle de cinema a l’aire lliure que any rere any ens proposa redescobrir l’emblemàtic espai de la Ciutadella de Roses amb aquesta refrescant proposta.

Cine Ciutadella és l’única iniciativa de la Costa Brava que ofereix la possibilitat de gaudir dels grans títols de la cartellera en versió original emplaçant l’espai de les projeccions en un dels indrets més destacats del patrimoni històric de la zona. La proposta de cinema a l’aire lliure permet gaudir del cicle de pel·lícules amb els amics o la família en un espai obert, en sessions nocturnes que es poden acompanyar d’un pícnic que cada espectador pot elaborar especialment per l’ocasió. Un total de 5 sessions que portaran a la pantalla d’aquest peculiar cinema les grans pel·lícules que recentment han ocupat les nostres cartelleres amb una barreja de gèneres que va des de la comèdia al cinema d’animació o el drama romàntic.

Cine Ciutadella celebrarà aquest estiu la seva novena edició, convertint-se així  en  una activitat que molts rosincs, empordanesos i visitants esperen com un “clàssic” de la  temporada estiuenca. L’assistència de públic ha anat creixent estiu rere estiu, aconseguint tenir ja un públic fidel local així com espectadors que vénen d’arreu de la comarca. La proposta ha sabut atraure també a certs col·lectius d’estrangers que vénen habitualment de vacances per la zona o fins i tot turistes puntuals. El fet de programar en versió original i la pròpia ubicació en un espai cultural d’interès turístic expliquen l’èxit de la proposta entre aquesta població. Cine Ciutadella aconsegueix doncs, no només difondre un  cinema  de qualitat en versió original tot oferint una proposta cultural nocturna pels ciutadans de Roses, sinó que també contribueix a la difusió d’aquest espai tan singular i atractiu com és La Ciutadella de Roses, per a molta gent encara un espai per descobrir.

Cine Ciutadella és molt més que una pel·lícula a l’aire lliure: es tracta d’una experiència completa ! Els espectadors poden arribar al recinte 30 minuts abans de l’inici de la sessió, i gaudir d’una passejada per les autèntiques muralles de la vila vella de Roses, declarades conjunt històric-artístic l’any 1961. El valor de Cine Ciutadella recau també en el seu ambient distès i relaxat: els assistents poden portar menjar i beguda des de casa, per fer-se el seu pícnic a mida, i llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la seva experiència!

Lloc: Espai cultural La Ciutadella de Roses

Tots els dijous del 12 de juliol al 9 d’agost de 2018 Horari: 22h (les portes s’obriran a les 21:30h)

Entrada: 5€ adults / 3€ nens a partir de 6 anys Lloguer de gandula: 2€

Venda d’entrades a taquilla o anticipada a la web de Cine Ciutadella.