Travessar els 3 Parcs Naturals de l’Alt Empordà amb la marxa Raids al Vent

Raids al Vent 2.3

El Club Ciclista Roses i la botiga Easy bikes organitza la 2ª edició de la marxa Raids al Vent 2.3. creada l’any passat

Raids al Vent 2.3Easybikes, SL i el Club Ciclista Roses torna a organitzar la marxa Raids al Vent 2.3, creada l’any passat amb un gran èxit d’organització. Una prova no competitiva de BTT que tindrà lloc el cap de setmana vinent, és a dir, els dies 4 i 5 d’octubre de 2014.

Es tracta d’una marxa de bicicleta de muntanya d’una durada de 2 etapes per descobrir l’Albera, els Aiguamolls de l’Empordà i el Cap de Creus en només un cap de setmana.

El primer dia, és a dir, el 4 d’octubre, els participants estan citats a les 7:30 hores al càmping Salatà, que a l’igual que en la primera edició de Raids al Vent serà el punt de partida i arribada de les dues etapes.
A la primera els ciclistes partiran en direcció al Parc Natural de l’Albera i dirigir-se tot seguit cap al Parc Natural dels Aiguamolls, abans de regressar un altre cop a a les instal·lacions del càmping.
En total seran 75 km de recorregut, amb un desnivell positiu acumulat de 975 metres.

Al dia següent, 5 d’octubre, es portarà a terme diumenge també sortint del càmping Salatà. Es ciclistes aniran, passant pel Puig Alt, cap a Cadaqués per un cop allà anar en direcció a Port de la Selva i tot seguit a la població de Selva de Mar, i des de aquí tornar al punt de partida, Roses, fins arribar al camp de futbol municipal de Mas Oliva, on es donarà per finalitzada el cronometratge de l’etapa, tot i que els participants hauran d’arribar un altre cop al càmping Salatà per gaudir d’un dinar preparat per a l’ocasió.
Aquesta segona etapa tindrà una distància de 40 km amb un desnivell positiu acumulat de 1.075 metres.

Durant el dinar de cloenda es portarà a terme el sorteig d’una estada per a 2 persones a l’Hotel Terraza de Roses, que inclou esmorzar, sopar i circuit SPA.

Els interessats a participar es poden inscriure de manera anticipada a la web de Easy Bikes, o bé el mateix dia de la marxa al mateix càmping Salatà de 7:30 a 8:30 hores del matí, just abans de donar-se la sortida a les 9 hores.

Cal destacar que les inscripcions es poden fer per les 2 etapes o només per una d’elles.

INSCRIPCIONS:

Inscripcions per cada una de les etapes per separat o per les dues.

Seguiment de la ruta a través de track GPS.

Possibilitat d’allotjament la nit del 4 d’octubre per 20 €/persona en bungalow compartit i esmorzar inclòs.

  • Preus inscripcions anticipades (fins el 02.10.2014):

Una etapa:      17 € / 20 € (no federats)

Dues etapes:   30 € / 36 € (no federats)

  • Preus inscripcions mateix dia (de 7.30 a 8.30 hores):

Una etapa:      20 € / 23 € (no federats)

Dues etapes:   35 € / 41 € (no federats)

Preu dinar per acompanyants: 8 €/tiquet

Els socis del Club Ciclista Roses tenen la inscripció gratuïta.