Tret de sortida a les activitats de primavera al Parc Natural dels Aiguamolls

Parc Natural dels Aiguamolls

El Parc Natural dels Aiguamolls d’Empordà organitza més d’una desena d’activitats guiades coincidint amb l’inici de la primavera

Parc Natural dels Aiguamolls
Diferents activitats guiades se celebraran al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà coincidint amb l’inici de la primavera

L’objectiu de l’organització d’aquestes activitats és facilitar la descoberta d’aquest espai singular, i apropar a les persones visitants la fauna i la flora característica d’aquest indret.

Concretament, el públic podrà escollir entre les activitats següents:

  • Diumenges de primavera al Parc: Deixa’t guiar pels Aiguamolls: Els diumenges 31 de març i 7,14 i 28 d’abril s’inicia aquest cicle, que inclou una visita guiada des del Centre d’Informació del Cortalet, a les 11h, amb reserva prèvia, tots els diumenges d’abril.
  • Visita guiada amb el trenet dels Aiguamolls per closes, observatoris, arrossars i cavalls de la eugassada Senillosa: Tindrà lloc diumenges 31 de març, 7 i 14 d’abril, a les 12h des de l’aparcament del Cortalet, amb reserva prèvia. També per Setmana Santa, el 19, 20, 21 i 22, a les 12h, i el diumenge 28.
  • Sortida descoberta d’Orquídies del Parc: Activitat gratuïta el dissabte 6, a les 9.30h des del Centre d’Informació de Sant Pere Pescador, amb reserva, i la col·laboració de les entitats GOC, IAEDEN, i APNAE.
  •  Primavera als Aiguamolls: Visites guiades de descoberta del Cortalet: Coincidint amb la Setmana Santa, els dies 19, 20 i 21 d’abril s’organitzaran visites guiades a les 10h, 11.30h, 13h i 16h, amb reserva.
  • Sortida de capvespre per closes d’en Llovet resseguint el camí dels Jardins del Rei: Activitat gratuïta el divendres 19 a les 18h des de l’aparcament del Cortalet.
  • Les orquídies del Parc: Dissabte 20 s’organitzarà una xerrada a càrrec de l’expert Romà Simó i una visita guiada a camp gratuïta. Trobada a les 16h al Centre d’Informació del Cortalet.