Últimes 2 entrades al preu d’una que regala viladeroses.cat per anar al Cine Ciutadella de Roses

Cine Ciutadella de Roses

El Cine Ciutadella de Roses finalitza dijous i regala les 2 últimes entrades al preu d’una per anar a veure ‘Relatos Salvajes’

Cine Ciutadella de Roses‘Relatos Salvajes’ és una pel·lícula trepidant on es barreja l’intriga, la tragèdia, la comèdia, l’humor negre, la violència i el desamor al llarg del 6 episodis que integren aquest film, catalogat com un dels millors del cinema argentí dels darrers temps.

Una pel·lícula que tancarà dijous el cicle d’enguany de Cine Ciutadella de Roses, i en el que el diari digital Viladeroses.cat torna a oferir, i com és evident l’última vegada per aquest any, 2 entrades al preu d’una. És a dir, per 5 euros pots anar a veure ‘Relatos Salvajes’ i convidar a la teva parella, al teu amic o amiga… O a qui vulguis, que nosaltres no som ningú per dir-te amb qui has d’anar al cinema.

I per guanyar l’oferta del 2×1 només heu d’endevinar el gazapo que hem inserit a la notícia informant sobre la projecció de la pel·lícula ‘Relatos Salvajes’.
I un cop creieu quin és heu de posar la resposta al Facebook de ViladeRoses.

El primer comentari correcte serà el guanyador.

L’afortunat haurà de deixar el seu nom i cognoms per poder notificar-ho a l’organització, perquè quan vagi demà a la taquilla,  ensenyant el seu carnet d’identitat, li donin dues entrades a meitat de preu.

Nota de la Redacció: Participeu només si teniu intenció d’anar al Cine Ciutadella i aprofitar les dues entrades al preu d’una.