Nadal a Roses

Un Clio, un Mercedes, un Golf TDI i un Ford Fiesta són els nous vehicles d’ocasió de 911 Taller de Roses

911 Taller de Roses
A dalt el Clio comercial i el Volkswagen Golf TDI, i a sota el Ford Fiesta i el Mercedes

911 Taller ofereix a un preu molt interessant i amb una garantia d’àmbit estatal un Clio d’ús comercial, un Mercedes, Volkswagen Golf TDI i un Ford Fiesta full equip

911 Taller té a disposició de la ciutadania 4 vehicles d’ocasió a un preu molt competitiu, però sobretot amb molt bon estat de mecànica i carrosseria. Tothom que coneix aquest taller mecànic sap dels bons resultats del seu departament de compra-venda de vehicles. Uns resultats òptims degut a que els cotxe són totalment revisats, quan diem totalment revistat ens referim a la seva part mecànica, de xapa i pintura si fos necessari, i la seva part interior.

I actualment, 911 Taller compta amb un Clio d’ús comercial, un Mercedes, un Volkswagen Golf TDI i un Ford Fiesta que, com diem, s’han revisat totalment i s’entreguen amb garantia d’1 any a nivell nacional, així com amb el canvi de nom realitzat.

Clio Comercial 65 CV Dièsel

Del primer cotxe que parlem és el Clio d’us comercial, de l’any 2099 amb 190.000 km i que incorpora motor Dièsel de 65 CV, amb la ITV passada.
Tot i que és d’ús comercial, tipificació a la que normalment es dona una garantia de 6 mesos, 911 Taller ha decidit mantenir aquesta garantia d’un any, com la resta de vehicles, i també d’àmbit estatal, és a dir, es pot reparar, si fos el cas, en qualsevol taller mecànic d’Espanya.

Mercedes Benz motor Dièsel

El Mercedes disposa d’un motor Dièsel 1.700 cc de 95 CV, amb 145.000 km, ITV al dia.
Aquest Mercedes que presenta un interior realment impecable, també s’entrega, evidentment, totalment revisat tant de la part mecànica com de tots els seus complements, amb l’ITV passada, amb el canvi de nom fet i amb una garantia de 1 any d’àmbit estatal.


Volkswagen Golf TDI

El Volkswagen Golf TDI es tracta d’un turisme de 105 CV de potència i que, com diuen les seves segles, és Dièsel Injecció. Compta amb climatitzador general i climatitzador bizona, llums automàtiques, sensor de pluja i d’aparcament, entre d’altres extres.
Aquest Volkswagen Golf es va matricular l’any 2012 i té en l’actualitat 118.000 km, que per un Dièsel significa que encara està en el primer terç de la seva vida mecànica.
911 Taller entrega aquest turisme al seu futur propietari després d’haver passat una revisió exhaustiva, amb el canvi de nom realitzat, la ITV passada i una garantia vàlida per 1 any a tot el territori espanyol.

Ford Fiesta

Aquest Ford Fiesta, de l’any 94, i només amb 84.000 km, és un motor gasolina de 1.300 cc i 60 CV de potència, està equipat amb tots els accessoris del conductor més sibarita, amb sostre solar, llantes d’alumini i airbags.

Evidentment, com tots els vehicles anteriors disposa de l’ITV al dia, s’ha revisat al 100 % i s’entrega amb el canvi de nom fet.

Per saber més i tenir tota la informació sobre aquest 4 vehicles de dues i quatre rodes només cal anar a la Gran Via Pau Casals, nº 183, on està el 911 Taller.