Un estiu per dinar i sopar a la terrassa de casa nostra, a la terrassa del restaurant La Blanca

Restaurant La Blanca de Roses
El restaurant La Blanca està ubicat a la plaça de l'Església de Roses

El restaurant La Blanca ja té tot el seu equip al complet per oferir els seus productes frescs provinent de la Badia de Roses i assaborir-los  a la terrassa de la plaça de l’Església

L’equip de La Blanca està format per tres persones sobradament preparades quan parlem de gastronomia. Un equip de luxe per assaborir a la seva terrassa, però com si fos la de casa nostra, els productes de la Badia de Roses, és a dir, peix fresc d’aquí, del nostre mar.

En Francesc, format a El Bulli com a metre professional amb experiència en restaurants de prestigi internacional; en Lluís, que ha sabut combinar la seva experiència gastronòmica de l’alta muntanya, a Esterri d’Aneu, amb els anys que porta treballant en la restauració a casa nostra, i en Joel, xef amb 18 d’anys d’experiència, format en tècniques, processos i estratègies gastronòmiques amb professionals de prestigi, esdevenen els millors amfitrions per degustar l’alta gastronomia de Roses.

I sí, heu llegit bé. Amfitrions, perquè en el món de la restauració no hi ha cap més secret que aquest: tenir un bon producte, saber-ho elaborar i finalment servir-lo bé.
I d’això en Joel, en Lluís i en Francesc en saben, no hi ha dubte, però el seu tret diferenciador és que es comporten com veritables amfitrions, de tal manera que els comensals es senten com a casa. Com a la terrassa de casa seva.

I tots els dijous tapa de peix fresc amb una canya per 3 €

El restaurant La Blanca, com altres establiments de restauració de Roses també s’ha volgut afegir per difondre la gastronomia de la Vila oferint els dijous una tapa, en aquest cas de peix fresc amb un canya de cervesa. Una degustació al mòdic preu de 3 euros.

On trobem el restaurant La Blanca?

El restaurant La Blanca es troba al ben mig el casc antic de Roses, és a dir, a la plaça de l’Església nº 6. La seva ubicació fa de La Blanca, un lloc integrador, acollidor i el millor de tot  plegat és que el fa molt enriquidor per l’extensa varietat d’estímuls sensorials i visuals que t’ensenyen, la real identitat d’un poble pescador.