Fira de la Rosa de Roses

Un Mercedes Benz, edició limitada i un Honda Cívic ofereix d’ocasió el 911 Taller per aquest Nadal

911 Taller ofereix a un preu molt interessant i amb una garantia d’àmbit estatal un Honda Cívic i dos Mercedes, un d’ells d’edició limitada amb només 1.251 unitats

El personal de 911 Taller de Roses desitja que tothom pugui passar les festes Nadal amb els seus ésser estimats. Famílies que de vegades viuen lluny de nosaltres i que a causa de la distància no les podem veure pràcticament durant tot l’any.

Per aquest motiu, 911 Taller ofereix d’ocasió dos vehicles d’ocasió en perfecte estat i a molt bon preu per poder viatjar durant aquestes festes de Nadal i visitar als nostres éssers més estimats.

I els vehicles que ofereix d’ocasió 911 Taller per aquest Nadal són un 560 E d’edició limitada, i un Honda Cívic CTDI.

Mercedes Benz edició limitada
Dels turismes que té a la venda 911 Taller de Roses cal destacar el Mercedes Benz 560 E. Perquè?, Perquè es tracta d’una edició limitada de només 1.251 unitats, de les quals actualment es té coneixement que hi hagi 700, tres d’elles a Espanya, una a Mallorca, una segona a Astúries i la tercera a Roses.

Aquest Mercedes va pertànyer a un Cònsol alemany que va estar destinat primer a Anglaterra i després a Espanya. Estant en aquí, el vehicle va passar a mans d’un col·leccionista de Málaga, el qual va cedir als desitjos d’un altra col·leccionista, en aquesta ocasió de Cádiz, que també el volia i el Mercedes se’n va anar fins a la Línia de la Concepción. I d’aquesta ciutat gaditana ha vingut ara a Roses, a les instal·lacions de 911 Taller, on se l’ha realitzat una revisió integral amb canvis d’oli i filtres i amb l’ITV al dia.

Matriculat per primera vegada l’any 90, es va matricular a Espanya al 2017. És un vehicle que manté tots els accessoris originals de fàbrica, fins i tot manté intacta la farmaciola amb la que estat equipat. I parlant d’equipament, a més del sostre solar, l’interior està com el primer dia, és el que té quan un vehicle ha tingut com a propietaris a un Cònsol i dos col·leccionistes.

Honda Cívic

El tercer dels turismes d’ocasió que té 911 Taller és l’Honda Cívic 2.2 CTDI. Es tracta d’un vehicle de l’any 2007, dièsel, 140 cv, amb els accessoris homologats, com ara els spoiler de davant i de darrera, i amb el sostre panoràmic.
Aquest Honda Cívic, només ha tingut un propietari i al 911 Taller ha passat una revisió integral, amb els canvi de filtres i oli, distribució nova, els 4 pneumàtics nous i el radiador nou en descobrir que tenia un petit porus.

Cal destacar que tant el dos Mercedes Benz com el Honda Cívic surten del 911 Taller amb una garantia d’un any, que es pot fer efectiva en qualsevol punt de la Península Ibèrica, ja que és una garantia contractada expressament per a que el seu nou propietari la pugui fer servir, en cas necessari, en el taller que més el convingui.

Per saber més i tenir tota la informació sobre aquest 4 vehicles de dues i quatre rodes només cal anar a la Gran Via Pau Casals, nº 183, on està el 911 Taller.

Ubicació del 911 Taller de Roses: