Mes de paraules

Un Opel Corsa  i un Renault Clio, les noves ofertes en vehicles d’ocasió del 911 Taller de Roses

911 Taller de Roses
A dalt a la dreta el L’Opel Corsa i a sota a l’esquerra el Renault Clio

911 Taller ofereix dos nous turismes d’ocasió, totalment revisats, una garantia d’un any d’àmbit nacional i a un preu difícil de deixar passar

A les instal·lacions del 911 Taller de Roses hi torna haver dos nous turismes d’ocasió. Mai millor dit, perquè es tracta d’aquelles ocasions que passen poques vegades a la vida i si les deixes passar t’acabes penedint durant molt i molt de temps.

Open Corsa 90 CV gasolina

L’Opel Corsa es tracta d’un turisme de 1.400cc i 90 CV de potència, de gasolina, que compta aire condicionat i, com extra, incorpora llandes d’alumini.
Aquest Opel Corsa es va matricular l’any 2006 i té en l’actualitat  59.000 km, és a dir, que mecànicament es troba en la seva joventut, a un pas d’entrar a la maduresa.

Cal destacar, a més que 911 Taller entrega aquest turisme al seu futur propietari després d’haver passat una revisió exhaustiva, amb el canvi de nom realitzat, la ITV passada i una garantia vàlida per 1 any a tot el territori espanyol.

Renault Clio Diésel 65 CV

El segon turisme que disposa actualment 911 Taller és un Renault Clio, tot i que esdevé un vehicle per a ús comercial, per aquest motiu s’alimenta de gasoil, i tot i tenir 191.000 km encara té molt vida mecànica per endavant, si comptem, a més, que a 911 Taller l’han fet la distribució nova, a més de canviar-li els pneumàtics usats per un de nous.

A l’igual que l’Opel Corsa, aquest Renault Clio, surt del 911 Taller després d’una revisió de manteniment integral, la ITV passada, amb el canvi de nom fet i una garantia a nivell nacional, en tractar-se d’un vehicle comercial en aquest cas, de 6 mesos.

Cal destacar que tots dos vehicles es poden adquirir amb un preu realment competitiu, la qual cosa fa que es tracti, com hem dit abans, d’una ocasió d’aquelles que es presenten poques vegades a la vida i que val mes no deixar-la passar.

Si més no, cal no deixar passar l’oportunitat de passar per la Gran Via Pau Casals, nº 183, on està ubicat el 911 Taller, per informar-se.

Ubicació de 911 Taller de Roses: