Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Un Volkswagen Golf TDI i un Volvo XC 90 és l’actual oferta de 911 Taller en vehicles d’ocasió

911 Taller
A dalt a la dreta el Volkswagen Golf TDI i a sota a l’esquerra el Volvo XC90

911 Taller torna a oferir a un preu molt interessant i amb una garantia d’un any d’àmbit nacional un turisme Volkswagen Golf TDI i un tot terreny Volvo XC 90

Sense pressa però sense pausa. 911 Taller no té pressa en que arribi a les seves instal·lacions un vehicle d’ocasió d’aquells que no s’ha perdre, per la qualitat del seu estat, l’oportunitat d’adquirir-los.
I sense pausa, perquè els responsables de 911 Taller estan a l’aguait que surti un cotxe, ja sigui un turisme, un tot terreny, una furgoneta o una pick-up, en les millors condicions per tal d’oferir-los al seus clients conductors, ja siguin de Roses de la comarca de l’Alt Empordà i de la demarcació de Girona

I per aquest motiu, actualment 911 Taller ofereix actualment i en unes immillorables condicions dos vehicles: un turisme Volkswagen Golf i un tot terreny Volvo XC 90.

Volkswagen Golf TDI

El Volkswagen Golf TDI es tracta d’un turisme de 105 CV de potència i que, com diuen les seves segles, és Dièsel Injecció. Compta amb climatitzador general i climatitzador bizona, llums automàtiques, sensor de pluja i d’aparcament, entre d’altres extres.
Aquest Volkswagen Golf es va matricular l’any 2012 i té en l’actualitat 118.000 km, que per un Dièsel significa que encara està en el primer terç de la seva vida mecànica.
911 Taller entrega aquest turisme al seu futur propietari després d’haver passat una revisió exhaustiva, amb el canvi de nom realitzat, la ITV passada i una garantia vàlida per 1 any a tot el territori espanyol.

Volvo XC90
I del turisme passem a un de més voluminós, el tot terreny Volvo XC 90, Dièsel 2.4, de 164 CV de potència, amb climatitzador i sostre solar. Matriculat l’any 2044 compta amb 260.000 km. Aquest tot terreny, que presenta un interior realment impecable, també s’entrega, evidentment, totalment revisat tant de la part mecànica com de tots els seus complements, amb l’ITV passada, amb el canvi de nom fet i amb una garantia de 1 any d’àmbit estatal.

I ens hem deixat per al final no el més important, ja que la importància d’un vehicle d’ocasió és que sigui bo i bonic, però el que més interessa als compradors és que sigui barat…

Doncs, per això, per comprovar que realment tots tres vehicles tenen un preu realment competitiu només cal anar a la Gran Via Pau Casals, nº 183, on està el 911 Taller.

Ubicació de 911 Taller de Roses: