Un Volvo XC90, un Hyundai IX35 16 GDI i un Citroën C2 d’ocasió al 911 Taller

A dalt a l’esquerra el Volvo XC90, a la dreta el Hyundai IX35 16 GDI i a sota el Citroën C2 VTR

911 Taller torna a oferir a un preu molt interessant el nous vehicles d’ocasió que els ha arribat a les seves instal·lacions, totalment revisats, amb l’ITV passada i amb un 1 any de garantia a tot el territori nacional

911 Taller continua amb la seva política en la venda de vehicles d’ocasió de la qual es beneficien els conductors i conductores tant de Roses com de la comarca de l’Alt Empordà.
Una política de vendes basada en oferir vehicles de segona mà, de molta qualitat i amb uns preus realment competitius que tant bons resultats els està donant als nous propietaris.

I els vehicles que tenen en aquest moments a 911 Taller són un Volvo XC90, un Hyundai IX35 16 GDI i un Citroën C2

Volvo XC90
Primer parlarem del més gran, el més voluminós, el Volvo XC 90 tot terreny, Dièsel 2.4  de 164 CV de potència amb climatitzador i sostre solar. Matricula l’any 2004 compta amb 260.000 km. Aquest tot terreny, que presenta un interior realment impecable s’entrega totalment revisat tant de la part mecànica com de tots els seus complements, amb l’ITV passada, amb el canvi de nom fet i amb una garantia d’1 any d’àmbit estatal.

Hyundai IX35 16 GDI

El Hyundai IX35 16 GDI és també un tot terreny, però de gasolina, de 1.600 cc. amb 135 CV de potència. Matriculat l’any 2013 té 140.000 km i disposa també de climatitzador, llantes d’alumini, retrovisors elèctrics, bluetooth pel telèfon mòbil, control de velocitat de creuer, seients amb calefacció i sensors d’aparcament, i amb l’etiqueta mediambiental per poder circular per aquelles ciutats que ho requereixen. A l’igual que el Volvo, aquest Hyundai sortirà del 911 Taller totalment revisat amb una garantia de 12 mesos vàlida en tot el territori nacional i, per suposat, l’ITV passada.

Citroën C2 VTR

I del més voluminós passem al més petit, el Citroën C2 HDI 1.4 de 70 CV de potència. Es tracta d’un turisme amb equipament VTR, és a dir, amb la seva versió esportiva amb llantes d’alumini, sensor d’aparcament i climatitzador. Matriculat l’any 2006 té 116.000 km i també amb l’etiqueta mediambiental per poder circular per qualsevol ciutat.
Aquest Citroën C, a l’igual que el Volvo i el Hyundai es troba en perfectíssim estat, i també, clar, s’ofereix amb una revisió exhaustiva, el canvi de nom realitzat, l’ITV passada i una garantia d’1 any en tota Espanya.

I ens hem deixat per al final no el més important, ja que la importància d’un vehicle d’ocasió és que sigui bo i bonic, però el que més interessa als compradors és que sigui barat…

Doncs, per això, per comprovar que realment tots tres vehicles tenen un preu realment competitiu només cal anar a la Gran Via Pau Casals, nº 183, on està el 911 Taller.

Ubicació del 911 Taller de Roses:

Exit mobile version