Una pel•lícula francesa, ‘En la Casa’, per degustar a la 3ª sessió de Cine Ciutadella

El guardonat film francès ‘En la Casa’, és el film que es podrà veure aquest dijous a la Ciutadella de Roses

Cine CiutadellaCine Ciutadella celebrarà aquesta setmana la festa nacional francesa del 14 de juliol amb la projecció, aquest dijous 17 de juliol, de la pel·licula ‘En la casa’, Dans la maison en francès, dirigida per François Ozon l’any 2012.
Una història on drama i comèdia, realitat i ficció es combinen magistralment, que acumulà nombrosos premis a molts festivals, entre ells el Cèsar a la millor pel·lícula i la Conxa d’Or, també a la millor pel·lícula i guió.
‘En la casa’ ens mostra la història d’un professor de literatura francesa fastiguejat i desmotivat per les redaccions insulses i nefastes dels seus nous alumnes, descobreix entusiasmat que el noi que s’asseu al fons de l’aula mostra un sentit de l’observació molt agut en els seus treballs. El noi se sent fascinat per la família d’un dels seus companys i escriurà, encoratjat pel professor, una espècie de novel·la sobre aquesta. Magnífic film de François Ozon, un joc de miralls mil·limetrat en el que la realitat i la ficció, el drama i la comèdia es creuen amb una elegància i una habilitat poc usuals. La projecció es realitzarà en francès amb subtítols en alemany.

Cine Ciutadella segueix així apostant per una programació variada i de qualitat amb títols pensats per a tots els públics, pel·lícules que han tingut gran acollida entre els espectadors i que a la vegada són mostres de gran qualitat cinematogràfica. Enguany, incorpora també la projecció de curtmetratges, apropant el públic a aquest interessant format cinematogràfic. En aquest ocasió, la peça seleccionada, es precedirà la pel·lícula, serà ‘Rear Window’, realitzat a Luxemburg al 2012 perJeff Desom.

L’inici de la sessió tindrà lloc a les 22 hores, tot i que l’obertura de portes es realitzarà a les 21.30 h. Es permet l’entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l’entrada és de 5 € adults i 3 € nens. La compra d’entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

Consulteu la programació completa de Cine Ciutadella en el següent enllaç: Programacio CineCiutadella