Una vintena d’artistes s’uneixen per interpretar la cançó ‘Un Sant Jordi diferent’

Cançó ‘Un Sant Jordi diferent’

Fotograma del vídeo de la cançó ‘Un Sant Jordi diferent’ interpretada per una vintena d'artistes, entre d'ells, la jove rosinc Ariadna Vieyra

La jove cantant de Roses, Ariadna Vieyra, ha estat convidada a participar juntament amb d’altres artistes reconeguts i de prestigi a Catalunya

Cesk Freixas, Joan Rovira, Guillem Solé ( Buhos ), Paula Valls, Joan Masdéu, Manu Guix, Sau30, Salva Racero, Nacho Tarrés (Gossos), Pupil·les, Gemma Humet, Jordi Ginesta (Bonobos), Ariadna Vieyra, Alessio Arena, Àlex Pérez, Tildo Muxart, Jos Racero, Miquel Abras, i Sara Pi (amb els nens Jan i Ada Racero com a extres), són, per aquest ordre, els artistes catalans que han interpretat la cançó ‘Un Sant Jordi diferent’, i en la que Roses està representada en la figura de la jove talent de 17 anys, Aridana Vieryra.

La cançó ha estat composta per Salva Racero i Xasqui Ten (que també s’ha encarregat de la direcció artística i la producció) amb lletra de Salva Racero, Xasqui Ten i Lídia Coll. Un Sant Jordi diferent és un projecte nascut durant les dues últimes setmanes de confinament amb l’objectiu de transmetre arreu l’energia positiva del missatge que ens han ensenyat els infants: “tot anirà bé!”.

La cançó està gravada per músics reconeguts i interpretada per una vintena d’artistes actuals del panorama musical del nostre país amb la pretensió clara d’una celebració conjunta que englobi a tothom, sigui quina sigui la situació en la qual es trobi. El confinament i la fragilitat individual es percep com a col·lectiva, i per tant, ‘Un Sant Jordi diferent’ inclou la veu i el cant de tothom que es troba confinat entre quatre parets, des dels més desafavorits, a persones que han perdut negocis o que pateixen la malaltia (en primera persona o en la de familiars i amics). Aquesta cançó també pretén ser un reconeixement a la generositat de tots aquells que treballen per vèncer la malaltia o abastir els mínims essencials, i un cant a la solidaritat científica, social, cultural i emocional.

“Un Sant Jordi Diferent” esdevés, doncs, un llibre-regal en format musical amb el missatge de confiança en temps de confinament. Feu-lo córrer, canteu-lo, regaleu-lo i regaleu-vos-el per celebrar… un Sant Jordi diferent.