Uns brètols van cremar part de la gespa del camp de futbol de La Vinyassa

Ajuntament de Roses
El canvi de la gespa al camp municipal de la Vinyassa es va portar a terme a principis de l'any 2017 / Foto: arxiu

Gespa que s’ha hagut de reparar dins els treballs de manteniment que l’Ajuntament de Roses porta a terme anualment en els seus dos camps de futbol

Ajuntament de Roses
El canvi de la gespa al camp municipal de la Vinyassa es va portar a terme a principis de l’any 2017 / Foto: arxiu

Durant dilluns de Carnaval, el dimarts, i ahir dimecres, l’Ajuntament de Roses ha portat a terme les tasques de manteniment que anualment realitza als seus dos camps municipals de futbol, el de Mas Oliva i el de La Vinyassa

Són treballs de manteniment ordinari que ha portat a terme l’empresa RENOTEC S.L. i que “enguany aquest treballs s’han vist incrementats degut a que uns brètols van entrar al camp del Base Roses, van robar i van cremar part de la gespa, i per tant s’ha hagut de reparar tota aquella part que resultar malmesa”, ha desvetllat el regidor d’Esports, Juan M. Fernández.

I en el camp on juguen els diferents equips de l’A.E. Roses, més el Roses City, “s’ha portat a terme un pentinat a tota la superfície del terreny de joc, tot i que som conscients que s’ha de canviar la gespa quan acabi la temporada, però hem aquest manteniment de la gespa  per garantir la seguretat dels jugadors i la bona practica de l’esport”, ha afirmat Fernández.

Els treballs de manteniment dels dos campa municipals han tingut un cost de 2.849,55 €, IVA inclòs, mentre que la reparació de la gespa cremada ha suposat un despesa amb IVA de 748,08 €. Despesa però, que en aquest cas es fa càrrec l’assegurança.