Uns Nens, plegats, presentaran al seu nou amor, una nina Manga de nom Arale, al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
Tots aquests integrants de la colla Els Nens Plegats donaran un tomb a la seva vida durant el Carnaval de Roses i es convertiran en nines Manga

La colla Els Nens Plegats han escollit una nina del còmic Manga per disfressar-se, que es diu Arale

Carnaval de Roses 2015
Tots aquests integrants de la colla Els Nens Plegats donaran un tomb a la seva vida durant el Carnaval de Roses i es convertiran en nines Manga

Pregunta: “De què aneu disfressats?”, Resposta: “D’Arale”. Interrogant: Arale? Exclamació: “Sí, Arale!, la nina que surt en la sèrie de dibuixos Manga Dr. Slump!”

Val, val, perdoneu… Però no és més fàcil anar disfressats d’un personatge que coneix tothom, com la Bella Dorment? Ah, no, clar, que ja vau anar disfressats així l’any passat… “Tio! a l’Arale la coneix tothom, és què no veus la TV o què?”
Val, val, perdoneu… Però clar que veiem la TV, però no ens recordem del que donaven ara fa 20 anys, que és quan s’emetia aquesta sèrie… Ostres… Fins i tot ens sentim culpables de no saber qui és la Bella Dorment, o era l’Arale?

Sigui com sigui Els Nens Plegats aniran d’aquesta nina originaria d’un còmic Manga “perquè va ser l’opció que més va agradar a tothom”, va afirmar la cap de colla Yolanda Tapioles. Els va agradar tant que es van enamorar. Així, aquests Nens presentaran en societat al seu nou amor, Arale, una nina Manga pel Carnaval de Roses. I perquè al carnaval? Doncs tot just en el mig d’aquesta festa de Carnestoltes se celebrarà el Dia de San Valentín, el Dia dels Enamorats. I ho faran posant-se en el cos de la seva enamorada, ja que es convertiran en nina per passejar-se damunt un vehicle  acorde amb aquest amor surrealista ja que “la carrossa l’estem decorant amb els ninots que surten a la sèrie, el Dr. Slump, el cotxe i les nines, entre d’altres elements que recordaran aquests dibuixos animats”, va explicar la Yolanda.

Els Nens Plegats si que van tenir Barraca per la Festa Major de Roses “col·labora, col·labora a pagar les despeses del Carnaval” va dir Tapiolas, assenyalant que per la festa de disfresses entre els guanys de la Barraca, la quota que paga cada membre i el preu de la disfressa tenen un pressupost de “al voltant 10.000 euros”.

En total seran 58 ‘Arales’ les que desfilaran pel Carnaval de Roses amb la colla Els Nens Plegats. Una colla, per cert, com d’altres de la festa de Carnestoltes rosinca, en la que els seus membres sempre els agrada vestir de noies… A les proves ens remetem: Fa dos anys van anar disfressats de Reina Esmeralda i l’any passat de La Bella Dorment fent bona la teoria que tots els homes tenen el seu costat femení. Val, d’acord, però aquest semblen que el tinguin més acusat aquest costat, o no.

Com dèiem, són cinquanta-vuit persones les que es disfressaran amb la colla Els Nens Plegats “gairebé uns trenta més que l’any passat, ja que molts amics de la nostra mainada i del jovent enguany es disfressen amb nosaltres”, va especificar Tapiolas.

I cadascú dels 58 “paguem 100 euros, més 95 de la disfressa i la modista. La quota en sí és la mateixa, l’únic que oscil·la segons el preu de la disfressa i la modista, que enguany són 5 euros més”, va explicar Sebastià Mejías, l’home de la Yolanda i cap de colla dels Nens Plegats.

Pel que fa a si prefereixen a fer un sorteig únic o un per cada dia de desfilada la Yolanda va afirmar que “jo prefereixo fer el que hem fet fins ara, un únic sorteig i que la sort decideixi”.

I la sort va decidir que la colla Els Nens Plegats surtin amb el número 13, d’aquesta manera podran lluir de valent, si la meteorologia ho permet, la disfressa d’Arale davant de milers d’espectadors.