Victòria contundent del Salat Roses Team 14 davant el Vilobí

Club Esportiu Sala Roses Team 14
L'equip del Club Esportiu Sala Roses Team 14 que va golejar al Vilobí FS

El Club Esportiu Sala Roses Team 14 goleja per 6 a 2 al Vilobí F.S.

Club Esportiu Sala Roses Team 14
L’equip del Club Esportiu Sala Roses Team 14 que va golejar al Vilobí F.S.

Des que van perdre a casa davant l’incontestable líder, l’Sporting Hostalriquenc, en el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga de la 2ª Divisió Territorial, els jugadors del Club Esportiu Sala Roses Team 14 no saben el que és perdre un partit. I han passat quatre jornades, en les que han aconseguit tres victòries i un empat.

I ahir, al Pavelló Municipal d’Esports de Roses, en el partit que significava el primer de la segona volta, els jugadors dirigits per Esteban Chaves van continuar en la seva bona ratxa golejant al Vilobí F.S. per un contundent 6 a 2.

Una victòria en que la principal diferència, segons el tècnic de l’equip, Luís Cara, “a part de les moltes ocasions que hem malgastat i les dues pilotes que hem estavellat al pal, ha estat el jugador que tenen –referint-se a l’Ivan Pérez – que és molt bo i ha estat fonamental, tot i que a la segona part a l’estar molt a sobre d’ell, estava fos i ja no podia més”.

Una afirmació que va matisar Chaves, “sí, és un jugador tècnicament molt bo, dóna la qualitat, d’acord, però si no fos per l’equip ell no fària res, i la clau del partit ha estat la col·locació, concentració i esforç del nostres jugadors per estar a sobre dels jugadors contraris, no deixant-les jugar, i surti qui surti des de la banqueta el nivell de joc no defalleix, no es nota si juguen uns o altres”, va dir el tècnic del Sala Roses, per remarcar que “els xavals estan molt compromesos amb l’equip, són una pinya, i això es reflecteix en els resultats, perquè són ells els que juguen, i tot el mèrit és d’ells”.

Paradoxalment, l’Ivan, que és el màxim golejador del Sala Roses Team, ahir no va va veure porteria.

Els tres punts de la victòria d’ahir fa pujar un lloc a la classificació general al Club Esportiu Sala Roses Team 14, situant-se cinquè tot i que empatat a 15 punts amb el Celrà. El Vilobí, precisament, està a dos punts per sobre.

El partit que s’havia de jugar aquest diumenge, 7 de febrer, a casa del Lloret s’ha ajornat a petició del Sala Roses a causa del Carnaval, així que no serà fins el Dia dels Enamorats, el 14 de febrer, quan l’equip rosinc torni a jugar. Serà a les 10 del matí al Pavelló Municipal d’Esports davant el Club Futbol Sala Guíxols B.