ViladeRoses.cat et regala dues, sí, dues entrades per al Cine Ciutadella d’aquest dijous

Viladeroses.cat regala 2 entrades per al Cine Ciutadella

Per aconseguir les dues entrades que regala ViladeRoses.cat només cal saber llegir i participar en un joc molt fàcil

Viladeroses.cat regala 2 entrades per al Cine CiutadellaAquest dijous, 7 de juliol, el Cine Ciutadella proposa la comèdia francesa d’èxit “La família Bélier”, una família on tots els seus membres són sords. Bé, tots no, ja que la jove Paula si que sent, ella és essencial per al bon funcionament del negoci familiar: una granja però tot es trastoca quan decideix anar-se’n a estudiar cant…

I ViladeRoses.cat us ofereix dues entrades de franc, sí dues entrades gratis per a que aneu amb la vostra parella, la vostra sogra, un amic o perquè no, un enemic…

I què cal fer per guanyar les dues entrades? Molt fàcil trobar el ‘gazapo’ que hem inserit a la notícia i posar la resposta correcta al comentari del Facebook de ViladeRoses.

El primer comentari correcte serà el guanyador.

L’afortunat o afortunada haurà de deixar el seu nom i cognoms en el mateix comentari per poder notificar-ho a l’organització i així, quan vagi a la Ciutadella ensenyant el carnet d’identitat, el donaran les dues entrades.

Una pista per endevinar el ‘gazapo’… La cosa va d’idiomes…

IMPORTANT!!

Si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat a algú que estigui interessat en veure la pel·lícula.