ViladeRoses.cat regala 1 invitació doble per anar a veure ‘Campeones’ al Cine Ciutadella

Viladeroses.cat regala 1 invitació doble

‘Campeones’ és una comèdia espanyola guanyadora de dos Goya que ViladeRoses.cat t’ofereix veure-la de franc en bona companyia al Cinema a la Fresca

Si et prens la vida massa seriosament ViladRoses.cat t’ofereix l’oportunitat de tirar-te uns riures veient la comèdia ‘Campeones’ amb la companyia que vulguis, ja que regalem 1 invitació doble per a la segona sessió del Cine Ciutadella, que tindrà lloc aquest proper dijous, 18 de juliol, i en el que està prevista la projecció d’aquest film guanyadors de 2 Goya.

I la manera de guanyar aquesta invitació és molt fàcil. Només cal endevinar quin és el ‘gazapo’ inserit a la notícia que hem publicat anunciant la projecció de la pel·lícula.

Tot seguit, només cal fer un comentari al Facebook de ViladeRoses dient la resposta correcta, i el primer, o primera, que l’encerti s’emportarà la invitació per a dues persones

I aquest dijous, en el moment d’anar a veure-la tan sols caldrà, a l’entrada de la Ciutadella, donar el vostre nom i ensenyar el carnet d’identitat per a que us donin la invitació.

Important! — Important!

Hi ha de temps límit per respondre fins dimecres a les 22 hores.  

Us volem recordar que si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat d’assistir-hi a algú que sí que estigui interessat en veure la pel·lícula.