ViladeRoses.cat regala dues entrades per veure el film ‘La gran enfermedad del amor’ aquest dijous al Cine Ciutadella

Cine Ciutadella

Dues entrades gratis per veure la comèdia romàntica ‘La gran enfermedad del amor’, basada en una història real, estan en joc

Cine CiutadellaUn amor real, un amor que va existir, un amor de debò entre dos joves de dos cultures molt diferents és el que es narra a la pel·lícula ‘La gran enfermedad del amor’.

Una comèdia romàntica que no va deixar indiferent a ningú i que ViladeRoses.cat vol donar l’oportunitat  a dues persones per a que la vegin gratis regalant dues entrades a la persona que endevini el ‘gazapo’ inserit a la notícia que anuncia la pel·lícula.

Només cal fer un comentari al Facebook de ViladeRoses dient la resposta correcta, i el primer, o primera, que l’encerti s’emportarà les dues entrades.

Després, només caldrà anar a l’entrada de la Ciutadella a l’hora de la projecció de la pel·lícula, i només donant el vostre nom i ensenyant el carnet d’identitat, us donaran les dues entrades.

Important! — Important!

Hi ha de temps límit per respondre fins demà dimecres a la tarda.

Us volem recordar que si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat d’anar a algú que sí que estigui interessat en veure la pel·lícula.